UPS
InloginstellingenProfielKlantennummeroverzichtFactureringBeheerAdresboekUw UPS klantennummer onderhouden
Zending makenGeschiedenis bekijkenZending ongedaan makenRetourzending makenVerzenden met een batch-bestandEen importzending aanmakenTijd en kosten berekenenAfhaling PlannenLocaties zoekenOpenen van een UPS-klantennummerGebruik Internationale HulpmiddelenVoorraad bestellenVoorkeuren instellenServicegids
Zendingen tracerenToegang tot UPS My ChoiceMeer weten over Quantum ViewBeheerQuantum View ManageQuantum View DataToegang tot Flex Global View
Belangrijke vrachtLuchtvrachtZeevrachtDouane-inklaringsdiensten
Aan de slagVerzendenTracerenUw zending ontvangenFacturering en betalingTechnologische ondersteuning
Uw factuur beheren
UPS Billing Center
Veilige online toegang om uw facturen te bekijken, beheren en betalen. Selecteer onderstaande link om te registeren.

Facturering- en betalingplanning
UPS biedt een aantal opties voor het beheren van uw facturen. Neem contact op met uw UPS-vertegenwoordiger of selecteer de onderstaande link voor meer informatie of om u in te schrijven.
  • Wekelijkse factuur/wekelijkse betaling: Ontvang elke week een factuur en betaal elke week. Betalen kan via elektronische overschrijving, betaalkaart (bijvoorbeeld debet- of creditcard) of cheque.
  • Wekelijkse factuur/maandelijkse betaling: Ontvang elke week een factuur, maar betaal slechts een keer per maand. U dient dan een voorafbetaling te doen aan UPS voor de gemiddelde verzendkosten van vier weken. Betalen kan via elektronische overschrijving of cheque.
  • Maadelijkse factuur/maandelijkse betaling: Ontvang elke week een factuur en betaal elke maand. U dient dan een voorafbetaling te doen aan UPS voor de gemiddelde verzendkosten van vier weken. Om voorafbetaling te vermijden, kan een jaarlijks aangepaste krediettoeslag worden aangerekend op uw jaarlijkse verzendkosten. Betalen kan via elektronische overschrijving of cheque.

Opties voor Selectie van de betaler
UPS kan u helpen om de verzendingskosten te beheren door u de mogelijkheid te bieden om te bepalen wie elk gedeelte van de verzendingskosten moet betalen. Klik op de onderstaande link om meer te vernemen over uw opties.

Inboundkosten beheren
U controleert wie al dan niet verzendkosten kan factureren aan uw UPS klantennummer. Deze oplossing biedt twee mogelijkheden:

  • Elke verzender toestemming geven om verzendkosten te factureren aan uw UPS klantennummer, behalve de verzenders die u weigert.
  • Geen enkele verzender toestemming geven om verzendkosten te factureren aan uw UPS klantennummer, behalve de verzenders die u goedkeurt.

Selecteer de onderstaande link om Inboundkosten te beheren.

Geconsolideerde mailplannen
Een geconsolideerd e-mailplan is een handige manier om UPS-facturen van verschillende UPS-klantennummers te bundelen in een enkele factuur. Geconsolideerde mailplannen zijn mogelijk voor binnenlandse, export- en importfacturen. Neem contact op met uw UPS-vertegenwoordiger om meer te leren over geconsolideerde mailplannen.


Voorbeelden bekijken

Ander UPS-sites:
United Problem Solvers