UPS
InloginstellingenProfielKlantennummeroverzichtFactureringBeheerAdresboekUw UPS klantennummer onderhouden
Zending makenGeschiedenis bekijkenZending ongedaan makenRetourzending makenVerzenden met een batch-bestandEen importzending aanmakenTijd en kosten berekenenAfhaling PlannenLocaties zoekenOpenen van een UPS-klantennummerGebruik Internationale HulpmiddelenVoorraad bestellenVoorkeuren instellenServicegids
Zendingen tracerenToegang tot UPS My ChoiceMeer weten over Quantum ViewBeheerQuantum View ManageQuantum View DataToegang tot Flex Global View
Belangrijke vrachtLuchtvrachtZeevrachtDouane-inklaringsdiensten
Aan de slagVerzendenTracerenUw zending ontvangenFacturering en betalingTechnologische ondersteuning
Zeevracht
Gestroomlijnde activiteiten wereldwijd
UPS Supply Chain Solutions® biedt een uitgebreid netwerk van locaties en ervaring met zeevracht voor een compleet aanbod van mondiale vracht- en transportservices. We kunnen zendingen van zo goed als elke omvang aan, van minder-dan-containerladingen tot volle containers, speciale uitrustingen en buitenmaatse vrachten. U kan beroep doen op één enkele bron voor het beheer van uw zeevracht wereldwijd.

Vrachtexpeditie
Als expediteur boeken we uw vracht, regelen we de afhaling en levering en beheren we de vrachtdocumenten ongeacht de bestemming of vervoerder. We kunnen terugblikken op tientallen jaren ervaring en behandelen het hele expeditieproces volgens uw specificaties en de regelgeving in de import- en exportlanden.

FCL (Full Container Load)
We zijn een toonaangevende Non-Vessel Operating Common Carrier (NVOCC)* en beschikken over de nodige expeditierelaties om regelmatige vertrektijden aan te bieden tegen een concurrerende prijs voor volle containers (FCL) vanuit de grotere havens wereldwijd.

LCL (Less-Than-Container Load)
Als u niet voldoende vracht heeft voor een volle container, bieden we deelladingen (LCL) aan vanuit de grotere havens en beheren we elke stap om u een optimale zichtbaarheid te geven gedurende het hele proces.

UPS Geprefereerde Multimodale Freight Diensten
Door u verschillende opties te bieden voor mondiaal transport, verstrekt UPS oplossingen die de kloof dichten tussen de snelheid van luchtvracht en de voordelige prijs van zeevracht. Onze UPS Preferred-oplossingen voor zeevracht omvatten UPS Preferred® lucht- en zeeservices voor FCL/LCL die gebruikmaken van het UPS-netwerk voor weg-, spoor-, lucht- en zeevervoer om u een combinatie van mogelijkheden aan te bieden die uw vracht sneller en voordeliger op bestemming krijgen. 

Projectvracht
Wanneer u een aangepaste oplossing voor een specifiek project nodig heeft voor vervoer van gespecialiseerde uitrustingen of met speciale charterschepen, bieden de oplossingen van UPS voor vrachtbeheerprojecten een wereldwijde dekking, kostbeheer en een betrouwbare projectcontinuïteit.


Kenmerken

  • Betrouwbare transitschema's en vertrektijden uit belangrijke havens wereldwijd
  • Maak gebruik van de ruimte die voor ons is gereserveerd bij grote vervoerders
  • Netwerk van consolidatiecentra en regionale centra voor het beheer van goederenstromen
  • EDI-connectiviteit met scheepsexploitanten
  • Huis-aan-huis service
  • Geavanceerde traceer- en rapportageopties 


Voordelen
  • Vereenvoudig uw transport- en vrachtprocessen met één enkele leverancier die uw toeleveringsketen voor u beheert
  • Benut de routing- en transitopties naar wereldwijde bestemmingen maximaal met geselecteerde voorkeurvervoerders
  • Uw zending is nu nog beter te volgen dankzij onze geavanceerde technologie 
  • Oplossingen op maat van uw behoeften op vlak van volume, tijd en prijs aan de hand van gevestigde, betrouwbare NVOCC*-services
 

*Verstrekt door UPS Ocean Freight Services, Inc. en partnerbedrijven. Raadpleeg de Bepalingen en voorwaarden voor aanvullende informatie, voorwaarden en beperkingen op www.ups-scs.com/terms. Voor NVOCC-services downloadt u de Bepalingen en voorwaarden van UPS Ocean Freight Services (NVOCC). Voor zeevrachtexpeditie downloadt u de Bepalingen en voorwaarden van UPS Supply Chain Solutions (Ocean Freight Forwarding).

Volgende stappen

Contact opnemen met UPS
Neem contact op met UPS Supply Chain Solutions voor meer informatie over gecombineerde services op het gebied van de toeleveringsketen die worden aangeboden via dochterondernemingen van UPS.Verwante oplossingen
Ontdek waarom deze andere geïntegreerde oplossingen van onschatbare waarde kunnen zijn voor de toeleveringsketen van uw bedrijf.

UPS Trade Direct Ocean
Luchtvrachtservices

Voorbeelden bekijken

Ander UPS-sites:
United Problem Solvers