Afdrukken
Automatisch wereldwijd
verzenden
Van pakketten tot pallets
Van Seattle tot Singapore
UPS automatiseert uw zendingen

Belangrijkste mogelijkheden

Als verzenden een essentieel onderdeel van uw bedrijf is, kunnen wij de handen in elkaar slaan. U moet uw zendingen zo snel mogelijk en foutloos de deur uit krijgen, uw klanten op de hoogte houden en uw verzendgeschiedenis analyseren. Met WorldShip kunt u:

  • etiketten afdrukken
  • douanedocumentatie uploaden
  • waarschuwingen over zendingen instellen
  • zendingen traceren
  • verzendgegevens exporteren
  • rapporten opstellen
Van pakket tot LTL en luchtvracht, met WorldShip kunt u zendingen gemakkelijk verwerken, de wetgeving naleven en dure fouten vermijden. De Windows-based software is beschikbaar in 20 talen en in meer dan 140 landen van herkomst.


Integratie van WorldShip

WorldShip-integratie biedt u meerdere opties om de informatie te verkrijgen die nodig is om verzendetiketten aan te maken. U kunt een adresboek importeren en adressen beheren om de adresgegevens van de ontvanger gemakkelijker in te voeren. Als u verbinding maakt met een gegevensbestand, kunt u er volledige verzendgegevens uithalen voor een bestelling of voor een hele batch. U kunt zelfs automatisch etiketten aanmaken door WorldShip te zeggen hoe vaak het programma nieuwe zendingen moet zoeken.

De voordelen van WorldShip reiken echter verder dan het magazijn. Door data-invoer binnen en buiten WorldShip in te stellen, kunt u ook het bestellingbeheer, de klantendienst, de boekhouding, de aankoop en de facturering stroomlijnen.

De zaken gaan beter wanneer systemen met elkaar communiceren. Begin de tijdbesparende functies en integratiemogelijkheden van WorldShip te gebruiken.

UPS verzendoplossingen vergelijken

Vergelijk oplossingen een voor een om te zien welke u het beste past.

Verzendoplossingen vergelijken

Aan de slag

Stroomlijn uw zendingen, verlaag de kosten en verbeter de klantenservice met WorldShip. Houd uw UPS klantennummer bij de hand voor u begint.  

Worldship nu downloaden

Neem een kijkje

Zakelijke zendingen stroomlijnen

Stroomlijn uw zendingen

Ontdek hoe u efficiƫnter kunt werken door de API's van de UPS Developer Kit of onze verzendsoftware WorldShip te integreren in uw bedrijfssystemen en -websites.