Afdrukken

Uw wereldwijde supply chain vereenvoudigen

Gemakkelijk de
douane door
Een transport
Meerdere bestemmingen

Internationale zendingen zijn niet zo eenvoudig of goedkoop als binnenlandse. De transportkosten zijn hoger en er zijn bijkomende complicaties en kosten voor de douane-inklaring, de invoerrechten en de belastingen. UPS World Ease helpt u om pakketten naar verschillende ontvangers te verzenden binnen eenzelfde land of de Europese Unie (EU) als één zending die dan ook als een enkele transactie door de douane gaat.

Door meerdere internationale zendingen te consolideren kunt u:

  • De verwerking van zendingen vereenvoudigen
  • Internationaal verzenden minder ingewikkeld maken
  • Meerdere verzendkosten verlagen


Werkt goed met andere UPS services

Geniet van bijkomende flexibiliteit met de gegarandeerde, tijdsgebonden UPS-diensten van uw keuze. Dit alles bovendien in meer dan 75 landen, zonder limiet voor het totale gewicht van de verzendingen.


Gemakkelijkere uitbreiding op de wereldmarkt

UPS World Ease breidt uw wereldwijde bereik uit zonder magazijnen en opstartkosten voor internationale infrastructuur en met dezelfde zichtbaarheid in gedetailleerde traceergebeurtenissen.


Beschikbaarheid

Dit is een service op contractbasis waarmee u uw toeleveringsketen kunt optimaliseren, want u bespaart op twee van uw kostbaarste troeven: geld en tijd.

UPS World Ease is beschikbaar voor klanten die gebruik maken van de UPS verzendsoftware WorldShip®, bepaalde leveranciersystemen of een host-to-host-systeem; kan volledig worden geïntegreerd in interne systemen.

Aan de slag

Stroomlijn uw internationale supply chain.

Meer informatie aanvragen

Neem een kijkje