Afdrukken

Sms 

SMS Tracking

Pakketten traceren

U hebt altijd toegang nodig tot de belangrijkste verzendgegevens, ook al bent u niet op kantoor of is het kantoor gesloten. Met SMS Tracking kunt u alle nieuws over de status van uw zending direct naar uw mobiele toestel laten sturen. Met dit snelle overzicht van uw belangrijkste zendingen heeft u altijd alles onder controle en bent u flexibeler. Dat zorgt voor minder vertragingen en een betere klantenservice.

Houd UPS bij de hand

U kunt SMS Tracking aanvragen via uw mobiele toestel*. Aangemelde gebruikers kunnen statusupdates naar vijf telefoonnummers laten sturen. Selecteer 'Statusupdates aanvragen' om de service te activeren. Dit doet u voor elke zending die u op de voet wilt volgen.

Ook onderweg kunt u pakketten traceren door de sms-functie van uw mobiele toestel te gebruiken. Het is net zo eenvoudig als een vriend sms'en.

UPS-locaties zoeken

Bij het zoeken naar verzendoplossingen of het behalen van belangrijke deadlines, kan het vinden van een UPS-locatie essentieel zijn. Een sms naar UPS sturen is een handige oplossing om snel een UPS-locatie bij u in de buurt te vinden.

U heeft alleen maar een mobiel toestel nodig, waarmee sms-berichten verstuurd kunnen worden*. Sms eenvoudigweg uw trefwoord en uw postcode naar UPS om de dichtstbijzijnde UPS-locaties te vinden.

*SMS Tracking is afhankelijk van uw plannen voor gegevenstoegang en netwerkbereik. Hiervoor kunnen de gewone tarieven gelden.

Aan de slag

Stuur een sms om te traceren of UPS-locaties te zoeken terwijl u onderweg bent.

Hoe werkt dat?