Afdrukken

UPS Trade Direct® OceanAlle Trade Direct oplossingen bekijken

Economie en efficiëntie hand in hand Sla de distributiecenters over
Ga direct van haven-tot-deur

Krijg uw producten sneller op de markt

Uw goederen sneller op de internationale markten krijgen dan uw concurrenten is essentieel voor uw succes. Zeevrachten zijn misschien goedkoper, maar snel op de markt raken is toch belangrijk voor uw klanten. Met UPS Trade Direct Ocean profiteert u van de lage kosten van zeevrachtzendingen, maar uw goederen bereiken uw klanten dagen en soms zelfs weken eerder, omdat er geen tussenhaltes zijn in distributiecentra.

Eenvoudiger verzenden
UPS Trade Direct Ocean is een haven-tot-huis en huis-aan-huisoplossing vanuit havens in de VS, Azië, Europa en het Amerikaanse continent. Deze oplossing is ontworpen voor klanten die logistiek beheer willen vereenvoudigen, kosten willen drukken en het risico op verloren of beschadigde producten willen beperken. Dankzij de omvang en de betrouwbaarheid van het wereldwijde UPS-netwerk, kan UPS Trade Direct Ocean uw supply chain met verschillende dagen inkorten, door goederen van overzee rechtstreeks bij uw klanten te leveren.

Op basis van toewijzing van inkooporders en distributiegegevens, kunnen uw pakketten worden geëtiketteerd en rechtstreeks worden ingevoerd in het UPS-netwerk voor pakketten, na de aankomst en de douane-inklaring in het land van bestemming. Grotere leveringen worden met een LTL-service vervoerd. Dankzij deze combinatie van services kunnen wij u meer mogelijkheden bieden voor de afhandeling van uw bestellingen en het traceren ervan, zodat u sneller en goedkoper overzee zaken doet.

Wat kan UPS Trade Direct Ocean voor u doen

  • Uw zendingen consolideren en uw algemene kosten voor zeevrachttransport en douane-inklaring beperken
  • Tussenhaltes in distributiecentra vermijden om zo de tijd dat goederen in de voorraad blijven met zelfs 20 dagen te verkorten en uw goederen sneller bij de klanten te krijgen.
  • 24 uur op 24 toegang tot verzendinformatie, zodat u problemen onmiddellijk kunt oplossen.
  • Uw processen stroomlijnen doordat u verschillende facturen in uw vervoerproces kunt bundelen.

Aan de slag

Stroomlijn uw internationale supply chain.

Contact opnemen met UPS Supply Chain Solutions