Afdrukken
Zoekt u een lift? Combineer uw zendingen
en vlieg door de douane

Versnel uw toeleveringsketen

Maak uw internationale toeleveringsketen efficiënter door sneller op de markt te geraken, met meer zichtbaarheid en controle. UPS Trade Direct Air beheert efficiënt tijdgevoelige internationale luchtvrachtzendingen vanuit een aantal luchthavens in de VS, Azië, Europa en het Amerikaanse continent. Verzendingen gaan naadloos van de fabriek naar de eindklanten of retailwinkels. Breng nieuwe en kostbare producten sneller op de markt, terwijl u in het proces onnodige afhandeling- en opslagkosten vermijdt.

Snellere inklaring en aflevering
Door internationale luchtvrachten, inklaringsdiensten en  multimodale afleverdiensten te combineren, stroomlijnt UPS Trade Direct Air uw supply chain. Zoals met alle UPS Trade Direct services, zorgt UPS voor de consolidering van uw zending,  de inklaring en het vervoer naar het land van bestemming. Na de inklaring en bij aankomst in het centrum, verdeelt UPS de zending opnieuw in afzonderlijke zendingen en levert deze rechtstreeks bij de klanten of retailwinkels, zonder tussenhaltes in magazijnen en distributiecentra.

Wat doet UPS Trade Direct Air voor u

  • Deur-aan-deur of luchthaven-tot-deurservice en geconsolideerde douane-inklaring zodat u sneller op de markt geraakt
  • Real-time zichtbaarheid bij het traceren in een enkele interface voor u en uw klanten
  • Vermijd afzonderlijke facturen van elke vervoerder voor de douane-inklaring, de invoerrechten, het transport en de aflevering

Aan de slag

Stroomlijn uw internationale supply chain.

Contact opnemen met UPS Supply Chain Solutions