Afdrukken
Waar zijn uw zendingen? Traceer online tot 25 pakketten
in een oogopslag

Ontvang traceerinformatie en een gerust gevoel

Of u nu een enkel pakket ontvangt of er honderden verzendt, UPS Tracking biedt het van begin tot einde inzicht in de status van uw verzending. U hebt de geruststellende gedachte dat u de informatie altijd up-to-date is als u onze uitgebreide traceeropties gebruikt.

UPS Tracking biedt diverse traceermogelijkheden en levert handige manieren om op de hoogte te blijven van de actuele status, onverwachte vertragingen en ten slotte de aflevering van uw zending.

Traceren via e-mail
U kunt moeiteloos tot 25 zendingen met kleine pakketten traceren in een enkele e-mail. Verzend gewoon uw traceernummers vanuit elke plaats waar u een e-mail kunt opstellen en u ontvangt van UPS een e-mail terug met gedetailleerde traceergegevens.

Traceren volgens referentie
Als u een verzending aanmaakt, kunt u een referentie toewijzen, zoals een inkoopordernummer of een klantnummer (tot 35 tekens) om verzendingen te helpen traceren zonder traceernummers in te voeren.

Traceergeschiedenis
Meld u aan in Mijn UPS om tot 75 van uw meest recent getraceerde zendingen te zien. U kunt tot 50 trackingnummers opslaan in uw tabel Traceergeschiedenis voor probleemloze toegang. Dit is ook de plaats om een zendingsbeschrijving toe te voegen of te wijzigen voor een snelle, gemakkelijke referentie.

Meer zichtbaarheid
Blijf op de hoogte met een geïntegreerd overzicht van essentiële zendingsgegevens door de gehele toevoerketen. Met UPS Tracking hebt u alle benodigde hulpmiddelen om een enkele zending te traceren die het land doorgaat of containers die de wereld rondgaan.

Uitgebreide Traceerfuncties

Blijf op de hoogte van de reis van uw pakket of vrachtzending van begin tot einde met deze en andere traceerfuncties:

  • Aanvullende traceergegevens bieden een duidelijke informatie en geven de huidige status van uw zending beter weer.
  • Aan te passen beschrijvingen ("Verjaardagscadeau voor vader") besparen u tijd en zorgen ervoor dat u uw zendingen snel herkent.
  • Een voortgangsbalk zorgt voor een duidelijke visuele verwijzing waar uw zending zich bevindt in het verzendproces.
  • De tool voor de statuswaarschuwingen op de  trackingoverzichts- en trackingdetailspagina's maken het makkelijker om geïnformeerd te blijven over de status van een zending en een bericht te krijgen bij de aflevering.

UPS traceeroplossingen vergelijken

Vergelijk oplossingen een voor een om te zien welke u het beste past.

Trackingoplossingen vergelijken

Neem een kijkje