Afdrukken

Services

Ons programma omvat 35 activiteiten, die aan de oorsprong worden uitgevoerd om het transport en de import van uw goederen vlekkeloos te laten verlopen. We bieden ook toegang tot gedetailleerde rapporten tijdens het hele proces. Deze activiteiten worden in vijf categorieën onderverdeeld:

Naleving van leverancier en beheer van bestellingen
Zodat u krijgt wat u bestelt.  Wij beheren de informatie van uw leverancier, bestelling en verzending.

Globaal gegevensbeheer
Ontvang waarschuwingen wanneer u actie moet ondernemen. Wij traceren regelmatig de gebeurtenissen en belangrijke stappen in het proces en melden de vooruitgang en uitzonderingen.

Globaal distributiebeheer
Ons uitgebreid aanbod services omvat consolidatie, inpakken en verzenden, magazijnopslag, distributiecentrumbypass, douane-inklaring en zelfs geïntegreerde totaaloplossingen.

Documentbeheer
Wij beheren en controleren uw documenten zodat de informatie juist is en overeenkomt met uw inkooporder en om uw douane-inklaring te traceren.

Transportbeheer
U bent er zeker van dat uw producten op de juiste plaats en tijd en op de juiste manier worden afgeleverd, met het plaatselijke en internationale transportbeheer van UPS. U kunt beroep doen op ons globale netwerk en bewezen ervaring om tegemoet te komen aan uw noden voor transportbeheer en vrachtzendingen.

Aan de slag

Laat ons u helpen om sneller en flexibeler te concurreren.

Contact opnemen met UPS Supply Chain Solutions