Afdrukken
Synchronisatie en structuur
Zorg ervoor dat uw toeleveringsketen vlot verloopt

Meer controle met leveranciersbeheer

Als uw goederen uit het buitenland komen, hebt u waarschijnlijk verschillende leveranciers, zowat overal ter wereld. Onze experts in logistiek ruimen de obstakels uit de weg: wij overbruggen tijdzones, culturen, afstand en talen om de betrouwbaarheid van uw bedrijf te verbeteren en kosten te drukken.

Stroomlijn uw supply chain

Met onze services voor verkopersbeheer kunt u de front-end van uw supply chain beheren en uw wereldwijde zichtbaarheid verbeteren, zonder te investeren in dure technologie of middelen. Wij werken met uw leveranciers om te voorkomen dat uw voorraad uitgeput raakt of dat er vertragingen zijn in de aflevering.

U haalt de banden met uw leveranciers aan, met als resultaat kortere doorlooptijden en een betrouwbaardere afhandeling.

Online toegang tot vitale informatie

Dankzij de services voor leveranciersbeheer beschikt u vroeger in het afhandelingsproces over vitale gegevens van de order, de artikelen en de verkoper. Zo hebt u meer controle over de binnenkomende inkooporders en kunt u de kosten drukken met:

  • Een beter gebruik van containers
  • Minder voorraad in stock
  • Minder zendingen
  • EfficiĆ«ntere werking

Aan de hand van standaard operatieprocedures en uw inkooporders, controleren wij uw binnenkomende zendingen en waarschuwen wij u bij onverwachte voorvallen. Bekijk deze informatie online wanneer u maar wilt, via Flex Global View™.

Aan de slag

Laat ons u helpen om sneller en flexibeler te concurreren.

Contact opnemen met UPS Supply Chain Solutions