Afdrukken

UPS Signature TrackingAlle trackingoplossingen bekijken

Uw afleveringen sneller bevestigd Snelle betaling met digitaal afleverbewijs

U weet reeds dat u uw zending met UPS van begin tot einde kunt opvolgen. Als u nog meer zicht wilt krijgen op de aflevering, kan UPS Signature Tracking® de oplossing zijn voor u.

Traceren met afleveringsbewijs
Betere tracering met een ogenblikkelijk visueel afleveringsbewijs en de zekerheid dat uw zending in handen van de ontvanger is op het beloofde ogenblik. U ziet het volledige afleveradres, met de straat, het huisnummer en de postcodes. Dankzij deze verbeterde zichtbaarheid kunt u met een gerust hart de rest van uw operatie versnellen en moet u zich minder zorgen maken over zendingen die uw laadplatform of bureau al hebben verlaten.

Uw verzendproces stroomlijnen
Als u een ogenblikkelijk ontvangstbewijs in uw verzendproces opneemt, dankzij UPS Signature Tracking, kunt u uw klanten geruststellen, want ze weten dat hun zending bij de juiste persoon is terechtgekomen.

Zodra de ontvangst bevestigd is op ups.com, kan uw factureringsproces vrijwel onmiddellijk van start gaan, zodat de tijd tussen ontvangst en betaling enorm verkort. Zo loopt uw bedrijf minder risico's en is de belangrijke informatie over UPS-afleveringen in veilige handen.

Aan de slag
Een UPS-klantennummer is noodzakelijk om het afleveringsbewijs te kunnen zien en enkel de klanten aan wie u toestemming geeft krijgen toegang.

Aan de slag

De handtekening van uw klant geeft u het ultieme afleveringsbewijs. UPS Signature Tracking instellen met een UPS klantennummer

Een klantennummer openen