Afdrukken

Verzenden, traceren en opslaanKleine bedrijven

Run uw bedrijf beter met onze tools en technologie

Werk slimmer

Tijd is geld. Daarom maken we het u gemakkelijk om snel zendingen online aan te maken en te traceren en uw onderneming te beheren - alles op ups.com.

Online controle

Mijn UPS is een gemakkelijke manier om uw relatie met UPS zo goed mogelijk te benutten. Het is uw vertrekpunt voor alle UPS services; bekijk de facturen, verzend en traceer van op één centrale locatie. Als u van gemak houdt, is Mijn UPS wat u zoekt.

Eenvoudiger verzenden

Snel en handig, onze online verzendopties geven u - en uw klanten - flexibiliteit. Stel voorkeuren voor verzending in om tijd te besparen op uw meest voorkomende taken en selecteer vervolgens de beste leveringsoptie voor uw klant.

U kunt pakketten naar mensen thuis, bedrijven of een van onze UPS Access Point™-locaties sturen. We werken samen met deze buurtwinkels (zoals krantenverkopers of supermarkten), zodat uw klanten gemiste leveringen kunnen vermijden en pakketten kunnen afhalen wanneer hen dat uitkomt.

Automatiseer uw grote, wereldwijde zendingen en maak manuele verwerking overbodig met WorldShip®. Krijg toegang tot alle UPS verzendservices, terwijl u de voorschriften naleeft en dure fouten vermijdt.

Pakketvoorbereiding

Of u nu kleding verzendt of medische apparatuur, uw zendingen moeten veilig op hun bestemming komen. Neem de basisinstructies voor verzenden door of maak u vertrouwd met de verpakkingsrichtlijnen met de tool Verpakkingsadviseur.

Krachtige traceermogelijkheden

De traceertechnologie van UPS geeft uw zending meer zichtbaarheid en biedt 24 uur per dag en zeven dagen per week informatie over de zending. Bied uw klanten de mogelijkheid om de status van hun bestelling te controleren met enkele kliks, terwijl u focust op andere dingen, zoals productondersteuning of het afhandelen van bestellingen.

Traceren is niet alleen belangrijk voor vertrekkende zendingen--Met Quantum View® is uw zending zichtbaar in de volledige supply chain, gewoon vanaf uw desktop. Bekijk alle verzendactiviteiten, detecteer mogelijke problemen en los ze op, en maak automatische afleverberichten voor uw klanten.

Handige afhalingen

Uw bedrijf runnen is altijd tijdrovend. Daarom kunt u zendingen laten afhalen op kantoor, in plaats van ze naar een UPS vestiging te brengen. Plan een dagelijkse afhaling of gebruik UPS On-Call Collection voor meer flexibiliteit.

Druk de kosten

Maak papier overbodig met UPS online facturering. U kunt uw UPS facturen elektronisch nakijken, betalen en beheren. Zo spendeert u niet meer papier en tijd dan nodig aan het controleren en betalen van facturen.

Aan de slag

Haal alles uit uw verzend- en traceerervaring met Mijn UPS

Registreren bij Mijn UPS

Neem een kijkje

Inzicht krijgen