Afdrukken
Krachtige afhalingsopties
voor retourzendingen van klanten
Snelle, handige retourmogelijkheden

Retourzendingen kunnen lastig zijn, vooral wanneer het om waardevolle of volumineuze artikelen gaat. UPS Returns Plus geeft u meer controle over het proces en verbetert uw service, omdat waardevolle artikelen beter beveiligd zijn en u beter kunt inspelen op de behoeften van uw klanten.

Met UPS Returns Plus gaan onze chauffeurs direct naar uw klant om de geretourneerde artikelen af te halen, zodat u meer inzicht hebt op de binnenkomende retourzendingen, terwijl u uw klanten een persoonlijkere service biedt. Wij maken het retouretiket op voorhand aan en de chauffeur neemt het mee wanneer hij de zending afhaalt.

UPS Returns Plus is ideaal voor:

  • bedrijven in de gezondheidszorg met klanten die thuis moeten blijven of bejaard zijn
  • Hightechbedrijven en fabrikanten die delicate reparaties uitvoeren, onderdelen onderhouden of garanties moeten naleven
  • kleinhandelaars die een superieure klantenservice willen bieden

De standaard opties van UPS Returns - zoals de mogelijkheid om één of meerdere artikelen retour te zenden, handelsfacturen aan te maken en binnenkomende en uitgaande retourzendingen te controleren - zijn ook bij deze service beschikbaar.

Kies uit twee UPS Returns Plus opties voor uw bedrijf:

1 UPS Afhaalpoging (UPS 1 poging Returns Plus)
een UPS chauffeur doet een poging om het retourpakket af te halen. Als het niet kan worden afgehaald, laat de chauffeur een retouretiket achter op de afhaallocatie. Uw klant kan het pakket dan naar een UPS-vestiging brengen, het aan een UPS chauffeur geven of een UPS On-Call Pickup® aanvragen.

3 UPS Afhaalpogingen (UPS 3 pogingen Returns Plus)
Een UPS-chauffeur zal op drie achtereenvolgende werkdagen proberen het pakket af te halen; na de derde poging wordt het retouretiket terug naar UPS verzonden.

Zoals bij alle UPS Return services, krijgt uw bedrijf geen transportfactuur tot het pakket is afgeleverd. U kunt UPS Returns Plus gebruiken als u verzendt via WorldShip®, UPS Internet Shipping, UPS CampusShip®, UPS Returns Technology of verzendsystemen die compatibel zijn met UPS Developer Kit, indien beschikbaar. Afleveren op zaterdag is mogelijk ook beschikbaar voor UPS Returns.