Afdrukken

Stimuleer groeiKleine bedrijven

Maak winst, binnen en buiten de grenzen

Middelen


Groei lokaal

Zet de eerste stap om te groeien: beheer uw bedrijf beter, zodat u meer kunt doen.

Met Quantum View® Manage volgt u alles wat uw supply chain binnenkomt of verlaat, zodat u de aankomst van nieuwe voorraad of momenten van hogere vraag beter kunt plannen.

Groei wereldwijd

Internationale kansen grijpen kan beangstigend en tijdrovend zijn. Gelukkig hebben wij de nodig hulpmiddelen en ervaring om gemakkelijker dan ooit uit te breiden zonder de voorschriften uit het oog te verliezen.

Inklaringsdiensten

Als grootste douane-declarant ter wereld, hebben wij logistieke experts die goed voorbereid zijn om u door de complexe internationale handelsvoorschriften te leiden. Zo verloopt alles volgens de wet en vermijdt u boetes.

UPS Paperless™ Invoice

U spaart tijd en hebt niet langer papieren handelsfacturen nodig, zodat uw goederen sneller de douane door raken. UPS Paperless Invoice is gratis en werkt naadloos met alle huidige UPS verzendsystemen.

UPS TradeAbility® en UPS Paperless™ Invoice

Blijf altijd een stap voor en speel volgens de regels: UPS TradeAbility en UPS Paperless Invoice werken naadloos samen om het douane-inklaringsproces te versnellen en minder afval te genereren.

UPS Import ControlSM

Krijg meer controle over uw internationale importprocessen en handelsfacturen met UPS Import Control. Pas u aan aan de vereiste snelheid en het beschikbare budget, krijg volledige zichtbaarheid over uw inbound supply chain en versterk de privacy wanneer u met externe verzenders werkt.

Verken de vrachtopties

Uw bedrijf is misschien klein, maar uw zendingen wellicht groot. Kijk welke van onze multimodale vrachtservices het meest geschikt is voor uw zendingen van meer dan 70 kg/150 lbs.

Aan de slag

Open een UPS klantennummer en doe meer met UPS services en technologie

Een UPS klantennummer openen