Afdrukken

Quantum View NotifyBekijk alle traceeroplossingen

Vang updates over uw zending Proactieve e-mailberichten
voor u en uw klanten

Zich aanpassen aan wijzigingen in de programmering voor het problemen worden

Wanneer u proactieve updates nodig hebt over de status van uw zending, hebt u Quantum View Notify® nodig. Naast de snelle, betrouwbare service die u van UPS verwacht, bieden we ook snelle meldingen van wijzigingen in de status van uw zendingen. U kiest wie we op de hoogte moeten brengen in welk geval (Verzending, Uitzondering of Aflevering). U of uw klant worden op de hoogte gebracht wanneer een van deze drie gebeurtenissen zich voordoen, zodat u ons niet meer hoeft te bellen om te weten waar uw pakket zich bevindt.

Planning coƶrdineren met teamleden
Wij weten dat u niet altijd alleen werkt, dus maken we het voor u en uw personeel of partners gemakkelijker om taken in verband met het traceren van zendingen te delen. De medewerkers van de klantendienst kunnen automatisch gewaarschuwd worden over mogelijke vertragingen in een zending. Uw afdeling boekhouding weet wanneer een zending is afgeleverd, zodat ze die onmiddellijk aan uw klant kunnen factureren.

Op de hoogte blijven via sms

Bij ons is het gemakkelijk om de status van een verzending te kennen, ook als u onderweg bent. Ontvang een sms met de laatste status van uw zending. U kunt updates ontvangen wanneer uw zending wordt afgeleverd of als uw zending vertraging oploopt. U kunt zelfs gewoon een sms ontvangen wanneer u enkel de status van een zending wilt controleren.

Om Quantum View Notify sms'en in te stellen, gaat u naar UPS Tracking. Voer het traceernummer in van de zending waarvoor u updates wilt ontvangen en vraag een sms-bericht aan. Mogelijk vraagt men u te bewijzen dat u de eigenaar van de mobiele telefoon bent, wanneer u voor het eerst een sms-bericht aanvraagt.