Afdrukken

Verschillende weergaven

Quantum View® Manage biedt u vier gebruiksvriendelijke weergaven van uw verzendactiviteiten. Met de weergaven Gecombineerd, Uitgaand, Binnenkomend, Derden en Importzendingen kunt u in het oog houden wat voor u het belangrijkst is, zonder dat u overspoeld wordt door te veel informatie. Gebruik deze tools om een zending te traceren met of zonder trackingnummer, maar ook om u ervan te verzekeren dat die laatste container door de douane is geraakt.

Gecombineerd - Geeft alle beschikbare uitgaande en inkomende zendingen weer en zendingen betaald door derden in een geconsolideerd scherm voor een snelle en gemakkelijke raadpleging zonder dat een traceernummer vereist is.

Uitgaand - Informatie die gemakkelijk te begrijpen en te doorzoeken is over de zendingen die u verzonden hebt en die u in het hele bedrijf kunt gebruiken.

Binnenkomend - Volledig inzicht in de binnenkomende zendingen, zeven dagen op voorhand. Gebruik deze weergave om sneller te factureren, problemen met de klantendienst te vermijden en uw toeleveringsketen efficiënter te beheren.

Derden - Verkrijg informatie over zendingen die op uw klantennummer worden gefactureerd en door andere personen werden verzonden (bijv. Derde, Freight Collect en Factureren aan ontvanger) voor een beter leverancierbeheer en een betere klantendienst.

Importzendingen - Beter inzicht in importzendingen om de informatie over douane-inklaringen efficiënter te beheren en zo vertragingen en extra kosten of tarieven te vermijden. Met online toegang tot alle documentatie, zijn problemen onderweg en douanezaken gemakkelijker op te lossen.

UPS traceeroplossingen vergelijken

Vergelijk oplossingen een voor een om te zien welke u het beste past.

Trackingoplossingen vergelijken

Aan de slag

U ziet, traceert en controleert duidelijk uw inkomende en uitgaande zendingen.

Meer informatie aanvragen