Afdrukken
Graaf naar de kern Zoek, filter en bewerk de
verzendgegevens die u echt nodig hebt

Zendingen traceren, inklaringsdiensten controleren en inkomende en uitgaande zendingen programmeren kan een fulltimebaan zijn. Doe een stap achteruit en krijg een breder perspectief op uw verzendactiviteit met Quantum View® Manage. Krijg actuele informatie over de zendingen die u hebt opgestuurd of die u verwacht te ontvangen in een webgebaseerd formaat dat u gemakkelijk kunt aanpassen.

U moet niet langer elke zending afzonderlijk opzoeken met trackingnummers. Met Quantum View Manage hebt u een algemene kijk op alle aspecten van uw verzendactiviteit, online, vanachter uw pc.

Betere zichtbaarheid van zendingen
Met een bredere kijk op de zaken bent u de concurrentie een stap voor. Met de hulp van Quantum View Manage, kunt u anticiperen op problemen en ze oplossen binnen en buiten de verzendafdeling. Multimodale verzendmethodes voor importeren en exporteren - u hebt overal een goed zicht op met Quantum View Manage.

Ook de meldingen van Quantum View zult u op prijs stellen, omdat men zowel naar u als naar uw klanten e-mails kan sturen met de status van de zendingen, net zo vaak als u wilt.

Klanten informeren
Met de handige, automatische e-mails kunt u uw klanten onmiddellijk op de hoogte brengen van uitzonderlijke voorvallen of wijzigingen in de programmering. U spaart tijd, drukt kosten en verbetert uw klantenservice.

Aan de slag
Quantum View Manage is gratis als u een UPS-klantennummer heeft. Om toegang te krijgen tot Quantum View Manage, moet u contact opnemen met uw UPS-vertegenwoordiger of rechtstreeks met UPS.

UPS traceeroplossingen vergelijken

Vergelijk oplossingen een voor een om te zien welke u het beste past.

Trackingoplossingen vergelijken

Aan de slag

U ziet, traceert en controleert duidelijk uw inkomende en uitgaande zendingen.

Meer informatie aanvragen

Inzicht krijgen

Cash Flow Management op een eenvoudige manier

Cash Flow Management op een eenvoudige manier

Ontdek de voordelen van het bundelen van UPS CampusShip®, Quantum View® Manage en UPS Billing Center