Afdrukken

Mijn pakketten tracerenPersoonlijke verzender

Bekijk uw verzendstatus.
Wees op de hoogte als er iets verandert.


Onze traceertools en waarschuwingen houden u op de hoogte van al uw verzendingen die onderweg zijn. Controleer pakketten die u verstuurd heeft en maak een planning voor pakketten onderweg naar u met het vertrouwen dat wij tijdens de hele procedure voor u klaar staan.

Personal Tracking

Pakketten onderweg

De status van een zending controleren

Wij zorgen ervoor dat u gemakkelijk ziet waar uw zending is, wanneer u traceert. We geven namelijk aan elk pakket een trackingnummer (een nummer dat meestal met 1Z begint), zodat u de status van de zending kent wanneer die wordt gescand en doorheen het UPS-systeem reist.

UPS online traceren

Er zijn veel manieren om uw pakketten te traceren met UPS. De meest uitgebreide functie vindt u bij UPS Web Tracking. U kent de geschatte afleverdatum en kunt zien waar uw zending zich bevindt. U heeft geen Mijn UPS login nodig om Web Tracking te gebruiken, maar als u die wel heeft, krijgt u details van de traceerstatus en de traceergeschiedenis en kunt u actie ondernemen voor verzonden pakketten. Dit zijn enkele manieren om online te traceren, die u het leven gemakkelijker maken.

  • Een aflevering opnieuw plannen of een pakket laten bijhouden om het zelf af te halen.
  • Op voorhand plannen voor zendingen waarvoor een handtekening vereist is.
  • Per e-mail updates krijgen over de huidige status, vertragingen en aflevering.
  • Een bewijs van aflevering downloaden voor uw administratie.

Zorg ervoor dat uw zendingen gemakkelijk te identificeren zijn

Het veld Beschrijving gebruiken op de pagina Online traceren. Als u verschillende zendingen traceert, is het handig als u een beschrijving voor elke zending kunt toevoegen, zodat u de pakketten van elkaar kunt onderscheiden. Probeer het maar: voeg iets eenvoudigs toe zoals "babyspeeltjes" en zie hoe eenvoudig het is om uw trackingnummers te sorteren en te beheren.

Aan de slag

Houd uw trackingnummers bij de hand en kijk waar uw pakketten nu zijn.

Een zending traceren

Bekijk traceerdetails wanneer u inlogt met uw gebruikersnaam en wachtwoord van Mijn UPS.