Afdrukken

Voorbereiden om online te verzenden

Online Shipping

De Doe-het-zelf-zender

Iets zelf doen kan geweldig zijn. U heeft het gevoel dat u alles onder controle heeft. Geloof het of niet, maar online verzenden kan hetzelfde gevoel geven.

Online een zending aanmaken

UPS Internetverzending is een snelle en handige manier om een zending te programmeren. U kunt gemakkelijk verschillende opties vergelijken en verzendetiketten aanmaken. Wanneer u inlogt, kunt u zelfs voorkeuren instellen en de geschiedenis van al uw zendingen bekijken.

Voor u aan uw online verzending begint, moet u op de volgende vragen kunnen antwoorden:

  • Wat is het adres en telefoonnummer van de verzender en de ontvanger?
  • Gebruikt u uw eigen verpakking of een UPS doos of enveloppe?
  • Hoe snel moet uw pakket worden verzonden en hoe wilt u betalen?
  • Wilt u een referentie toewijzen aan de zending? Als u verschillende pakketten naar hetzelfde adres verzendt, is het handig om een referentie toe te wijzen aan elk pakket, zodat u ze van elkaar kunt onderscheiden. Referentienummers kunnen cijfers en letters bevatten, maar kunnen ook zo eenvoudig zijn als "Koekjes voor papa".
  • Wilt u een afhaling programmeren, uw pakket afgeven aan uw UPS-chauffeur of uw pakket afgeven in een UPS locatie?

Als u deze vragen kunt beantwoorden, wordt verzenden nog eenvoudiger. Met UPS Internetverzending kunt u alle gewenste verzendopties selecteren, aan de beste prijs. Zodra u het online formulier hebt ingevuld, kunt u een etiket afdrukken en op uw pakket aanbrengen. Dan kunt u een afhaling aanvragen of uw pakket naar een UPS locatie brengen.

Altijd geĆÆdentificeerd met Mijn UPS

Vraag een login van Mijn UPS aan om alles uit uw online verzendervaring te halen. U kunt uw adressen opslaan en beheren en vaak gebruikte verzend- en betaalopties instellen als voorkeuren. Een zending aanmaken gaat veel sneller als alle vaak gebruikte adressen op eenzelfde plaats beschikbaar zijn. Als u vaak verzendt, wilt u wellicht uw adressen van Microsoft Outlook® importeren, voorkeuren instellen voor afhaaltijden of de verzendgeschiedenis raadplegen.

Een UPS klantennummer openen

Een klantennummer openen is maar een stap verder dan registreren bij Mijn UPS. Als u een verschillende pakketten per maand verzendt en de verzendkosten aan andere partijen wilt factureren, kunt u tijd besparen door uw eigen UPS klantennummer te maken voor het factureren van uw verzendkosten en services.

Lever pakketten aan op een tijdstip en plaats die u het beste uitkomen

Online verzenden is eenvoudig -- en een plaats vinden waar het voor u gemakkelijk is om uw pakket aan te leveren, kan ook heel eenvoudig zijn.

Ons UPS Access Point™-netwerk omvat onafhankelijke bedrijven die zelfstandig opereren, zoals lokale supermarkten en andere winkels in aangewezen gebieden, waar u uw zendingen kunt aanleveren.

Met locaties die open zijn in de weekenden en avonduren, kunt u uw pakketten aanleveren waar en wanneer u het wilt.

Misschien wilt u dat gemak ook doorgeven aan diegene die uw zending ontvangt? Het enige dat u bij het online aanmaken van uw zending hoeft te doen, is een afleveringslocatie selecteren die handig is voor de ontvanger.

 Soms is het handiger als een chauffeur uw zending komt afhalen. Wilt u een afhaling aanvragen? Het is niet duur.

Aan de slag

Klaar om online te verzenden of te registreren bij Mijn UPS? Begin hier.

Zending maken

Offerte aanvragen

Nog niet klaar om te verzenden maar nieuwsgierig naar de prijs? Kijk hoeveel uw volgende zending juist zal kosten.