Afdrukken

Pakketten verzendenPersoonlijke verzender

Uw pakket verzenden.
Wees gerust.


U verzendt belangrijke pakketten. Of het nu een cadeau voor oma is of een speciale levering voor een klant, we staan voor u klaar zodat u zeker weet dat uw pakket veilig en op tijd aankomt.

Personal Shipping

Met een expert verzenden

Verzenden is gemakkelijker met een logistiek deskundige zoals UPS. Of u nu de snelst mogelijke verzending zoekt of een goedkopere optie: wij hebben de gepaste service en de nodige hulpmiddelen om gemakkelijker te verzenden. Wij kunnen u verder helpen in een UPS locatie of u kunt zelf online verzenden. Ongeacht uw verzendnoden, kunnen wij u helpen om uw dagelijkse persoonlijke logistiek te vereenvoudigen.

Zendingen voorbereiden

De eerste stap naar succesvol verzenden is de gepaste verpakking. Voor u verzendt, moet u meer weten over de beste praktijken en handige UPS tools.

Verzendopties kiezen

De juiste verzendservice selecteren, betekent begrijpen wat u nodig hebt en welke uw opties zijn. Wij helpen u met plannen.

Online verzenden

Bent u klaar om te verzenden? Als u graag alles zelf doet, is online verzenden net iets voor u. Kijk hoe gemakkelijk het is om een offerte te krijgen. Neem alles in handen wanneer u zelf een zending programmeert, uw etiket afdrukt en een afhaling plant. Wie weet, u moet het beslist eens proberen.

Aan de slag

Breng uw zending naar UPS als u onderweg bent. Vind de dichtstbijzijnde UPS-locatie.

Een UPS locatie zoeken

Middelen

UPS Verzendservices

Bekijk al onze verzendservices en extra's. 

UPS-locaties

Zoek een UPS-locaties om uw zending zelf af te geven.

Vakantierooster

Bekijk een lijst van onze vakantiedagen.