Afdrukken
Frequente afvaarten Naar de grootste havens ter wereld
Reserveer nu

Uw kosten beperken en toch internationale markten bereiken, is een hele uitdaging. Kies UPS voor zeevracht en geniet van de voordelen van onze wereldwijde capaciteit, betrouwbare afvaarttijden en scherpe tarieven om uw goederen te krijgen waar en wanneer u ze wilt. We behoren namelijk tot 's werelds grootste Non-Vessel Operating Common Carriers (NVOCC, ofwel bedrijven die zeezendingen met dezelfde bestemmingen samenvoegen).

UPS Zeevracht werkt in de belangrijkste havens ter wereld en behandelt zendingen van zowat elke afmeting, van Less-than-containerladingen en Full-containerladingen, tot speciaal materiaal en ladingen met extreme afmetingen.

Ons volledige aanbod zeevrachtservices gaat van afhaling tot uiteindelijke aflevering en omvat opties zoals consolidatieservices, documentbeheer, douane-inklaring, bijstand bij het afsluiten van verzekeringen, deconsolidatie en aflevering. Volg alles op de voet met de traceeroptie op ups.com. Verbeter de zichtbaarheid waar mogelijk met Quantum View® Manage of Flex® Global View, onze geavanceerde online traceer- en rapportsystemen die realtime gegevens verstrekken over de status van zendingen, tijdens de hele transportcyclus, zodat u de controle behoudt.

Zeevrachtservices

Full-containerlading

Onze uitgebreide NVOCC-services (Non-Vessel Operating Common Carrier) bieden frequente afvaarten aan scherpe tarieven vanuit alle belangrijke havens ter wereld, voor meer opties betreffende routes en transittijden.

Less-than-containerlading

LCL biedt in alle belangrijke havens ter wereld ruimte in containers die worden gedeeld met goederen van andere klanten met gelijkaardige bestemmingen. Dit is een economische optie met dezelfde frequentie, routes en zichtbaarheid als FCL-zendingen.

UPS Preferred Ocean Services

UPS Preferred Ocean Services overbrugt het gat tussen de snelheid van luchtvracht en kostenbesparing van zeevracht door u een op maat gemaakte combinatie van transportmethodes aan te bieden (via de weg, per trein, over zee en door de lucht) om uw zeevracht sneller te transporteren.

Freight forwarding

Freight forwarding wordt aangeboden in de belangrijkste havens ter wereld en biedt u een enkele, gestroomlijnde bron voor het boeken van zeevrachten, programmeren van een afhaling en het beheer van verzenddocumentatie, ongeacht de oorsprong, bestemming of vervoerder.

Project voor vrachtbeheer

Wanneer u een aangepaste oplossing voor een specifiek project nodig hebt, voor vervoer van gespecialiseerde uitrustingen of met speciale charterschepen, bieden de oplossingen van UPS voor vrachtbeheerprojecten een wereldwijde dekking, kostenbeheer en een betrouwbare projectcontinuïteit.

Leveranciersbeheer

Diensten bij verschillende leveranciers over de hele wereld afnemen, brengt vele uitdagingen met zich mee. Met het leveranciersbeheer van UPS helpen we u bij elke stap, van inkooporder tot aflevering, Aan de hand van de inkooporder controleren wij de prestaties van uw leverancier en stellen wij logistieke mijlpalen vast, zodat uw zendingen altijd op tijd zijn.

Beheer van leveranciers

Wereldwijd met meerdere leveranciers werken is een hele opgave. Van inkooporder tot aflevering, wij staan u tijdens de hele reis bij met UPS leveranciersmanagement. Aan de hand van de inkooporder controleren wij de prestaties van uw leverancier en stellen wij logistieke mijlpalen vast, zodat uw zendingen altijd op tijd zijn.

Aan de slag

Breng uw goederen waar ze moeten zijn, wanneer ze er moeten zijn.

Contact opnemen met UPS Supply Chain Solutions