Afdrukken

Gemakkelijk verzenden en traceren

Vracht in vlucht Voor waardevolle
en tijdsgevoelige zendingen

Integrale luchtvrachttool

Of uw bedrijf nu groot of klein is, u kunt uw luchtvrachtzendingen beheren met MyFreight. Verwerk en traceer zendingen zonder dure hardware of software te installeren. MyFreight, een gebruiksvriendelijke web-based interface die iedereen kan gebruiken, biedt u de mogelijkheid om een zending te boeken, te traceren en het tarief ervan te berekenen in één pakket.

Ga verder dan uw webbrowser en specificeer de e-mailberichten die u wilt ontvangen, telkens uw zending een volgend stadium bereikt. U wordt gewaarschuwd wanneer de afhaling of de aflevering gebeurd zijn of wanneer er problemen zijn met uw zending. De informatie is beschikbaar wanneer u die nodig hebt.

Tarieven en traceren voor zendingen over zee
Gebruik MyFreight om tarieven voor zeezendingen aan te vragen aan de UPS Klantenservice voor uw FCL en LCL-zendingen. Traceer zeezendingen en maak waarschuwingen aan om de status van uw zending te controleren.

U kunt de nodige verzendgegevens snel en gemakkelijk aanmaken en opslaan.
Met de aanpasbare verzendsjablonen en de interface van MyFreight waar u enkel moet aanwijzen en klikken, kunt u uw luchtvrachtzendingen snel boeken en programmeren. Maak vrachtbrieven en instructiebrieven aan op uw pc.

De verzendsjablonen en een ingebouwd adresboek besparen u ook tijd bij herhaalde verzendingen. U kunt in MyFreight informatie over verzenders of ontvangers opslaan voor uw regelmatige uitgaande vrachtzendingen. Zo moet u geen taken herhalen en hebt u meer tijd over voor andere aspecten van uw bedrijf.

Aan de slag

Uw opties bestuderen

Neem contact op met een UPS-vertegenwoordiger voor meer informatie.

Contact opnemen met UPS