Afdrukken

KlantenbindingKleine bedrijven

Zorg ervoor dat uw klanten terugkomen

Bedrijfsbeheer


Wij zijn uw partner als het erop aankomt om superieure klantervaringen te creëren: verhoog klanttevredenheid en versterk hun binding met uw bedrijf dankzij verbeterde zendingen, flexibele retourzendingen en meer controle over leveringen.

Superieure verzendopties

Omdat elke klant anders is, bieden we supersnelle opties, zodat klanten hun zendingen zo snel ontvangen als ze willen of juist voordeliger services kunnen kiezen voor minder dringende leveringen.

Een leveringsnetwerk voor uw druk bezette klanten

Levering aan huis werkt niet voor iedereen. Geef uw klanten de optie om hun zendingen in een van de UPS Access Point®-locaties af te halen. We kiezen deze buurtwinkels, zoals supermarkten en benzinestations, persoonlijk uit voor hun betrouwbaarheid en gemak. Met openingstijden in het weekend en de avonden, krijgen uw klanten meer flexibiliteit - en krijgt u meer tevreden klanten.

Betrouwbare retourzendingen

Een flexibel retourbeleid leidt tot tevredener klanten, waardoor ze op termijn meer kopen. Wij hebben meer retouropties dan welke andere vervoerder dan ook. Ze zijn eenvoudig voor uw klanten en efficiënt en rendabel voor u. Door uw retourprocessen te stroomlijnen, haalt u meer uit uw bestaande voorraad en hebt u meer controle over uw volledige supply chain.

Quantum View Notify®

Geef uw klanten alle informatie die ze willen, nog voor ze haar nodig hebben. Houd hen op de hoogte over hun zendingen met proactieve e-mailberichten via Quantum View Notify. Waarschuw hen wanneer een pakket een handtekening vereist, werd afgeleverd of vertraging heeft.

Duurzame inspanningen

Consumenten hechten veel belang aan het milieu en appreciëren bedrijven die dat ook doen. Kijk hoe u uw ecologische voetafdruk kunt verkleinen met UPS en wat wij elke dag ondernemen om onze CO2-voetafdruk wereldwijd te beperken.

Aan de slag

Open een UPS klantennummer en doe meer met UPS services en technologie

Een UPS klantennummer openen

Inzicht krijgen