Afdrukken

Internationale servicesBekijk alle verzendservices

De wijde wereld in. Gegarandeerd. Uw bedrijf kan alle richtingen uit
met gegarandeerde wereldwijde levering

Op internationaal niveau nieuwe klanten en leveranciers bereiken, is gemakkelijker met een ervaren, wereldwijde verzendexpert als UPS. Of u nu een goedkope verzendoptie zoekt of de snelst mogelijke service voor dringende zendingen, wij hebben een oplossing op maat voor alle internationale zendingen.

Zoekt u snelheid?

Voor zendingen die zo snel mogelijk moeten toekomen, biedt UPS stipte expresservices, meestal met de optie om te leveren in de voormiddag of aan het einde van de dag. Transittijden variëren meestal van een tot drie dagen, naargelang de landen van herkomst en bestemming.

Zoekt u een voordelige oplossing?

Voor minder dringende zendingen, maar die wel op een bepaalde dag moeten aankomen, hebben we services die een uitstekend alternatief vormen voor uw bedrijf. Transittijden variëren meestal van twee tot vijf dagen, naargelang de herkomst en bestemming.

Een goede eerste indruk maken is gemakkelijk wanneer de UPS services van wereldklasse voor u werken. Een goede indruk betekent meer klanten in nieuwe markten voor uw bedrijf en een snellere wereldwijde groei.

Aan de slag

Breng de dingen waar ze moeten zijn, wanneer ze er moeten zijn. Bestudeer uw opties.

Berekenen van aflevertijdstip

Neem een kijkje