Afdrukken

Internationale handel kan ook eenvoudig zijn

Internationale
verzendprocessen  stroomlijnen

UPS TradeAbility® en UPS Paperless™ Invoice
samen--Zo handig kan het

Combineer UPS TradeAbility en onze Paperless Invoice om uw internationale zendingen te stroomlijnen. Dankzij beide oplossingen begrijpt u de wereldwijde handelsreglementen beter, zodat u ze ook beter kunt naleven. U verbetert uw klantenservice, omdat het douane-inklaringsproces sneller gaat. Ze werken ook naadloos samen, want er is geen bijkomende software nodig om Paperless Invoice te gebruiken met UPS TradeAbility.

Voordelen van UPS TradeAbility en Paperless Invoice

UPS TradeAbility

 • Handelsreglementen begrijpen en naleven:
  Leer bij over internationale handel met onze heldere helpfunctie, onze regelgevingtool, de metrische omzetter, de lijst van wereldwijde feestdagen en andere handige hulpmiddelen.
 • Minder kosten en vertragingen:
  Zoek de licentievereisten per bestemming of product, zoek geharmoniseerde tariefcodes met trefwoorden, vermijd zendingen naar partijen met restricties en leef de wetgeving zo goed mogelijk na om vertragingen aan de grens te minimaliseren.
 • Vermijd geretourneerde bestellingen en openstaande facturen:
  U krijgt een kostenraming voor elke internationale zending--inclusief invoerrechten, onkosten en belastingen--zodat u uw klanten meteen kunt factureren wanneer hun bestelling vertrekt. Wanneer klanten op voorhand op de hoogte zijn van de volledige kostprijs, zullen zij een zending minder snel weigeren.

UPS Paperless Invoice

 • De douaneformaliteiten stroomlijnen en internationale handelsreglementen naleven:
  Versnel de douane-inklaring door te vermijden dat papieren facturen verloren gaan of onvolledig zijn en voeg een gedetailleerde paklijst toe.
 • Verzend duurzamer:
  Steek het milieu een handje toe door de douanegegevens elektronisch door te geven, zodat er minder papier en inkt gebruikt wordt.
 • Upload uw eigen formulieren:
  Als u dat verkiest, kunt u ook uw eigen handelsfactuur en andere documenten uploaden en elektronisch verzenden, om niet meermaals dezelfde data te moeten invoeren. De functie Formulieren uploaden is beschikbaar in UPS Internet Shipping, CampusShip, WorldShip en de Paperless Document API, die inbegrepen is in de UPS Shipping API.

Integreer UPS TradeAbility in uw website

Met de UPS TradeAbility API's (Application Programming Interfaces) kunt u wereldwijde handelsprocessen beheren vanaf eenzelfde website. Zodra de software geïntegreerd is door de ontwikkelaars of programmeurs, past UPS TradeAbility perfect in uw bedrijfstoepassingen. Als u geen eigen ontwikkelaar hebt, kunnen onze officiële leveranciers van UPS Ready® u helpen.

Neem een kijkje

UPS TradeAbility®

Kijk en verken: Demo over UPS TradeAbility

Beperk de bureaucratie die gepaard gaat met internationaal verzenden. Leer hoe u kunt besparen en toch uw zendingen in beweging houden.