Afdrukken
Neem uw importzendingen
zelf in handen
Minder vertragingen, goedkoper

Internationale handel vereenvoudigen

Grenzen overschrijden, daar komt coördinatie, normnaleving en heel wat administratie bij kijken. Als alle stukken niet mooi in elkaar vallen, krijgt u te maken met vertragingen aan de douane.

Neem de teugels van uw importprocessen stevig in handen--met UPS Import Control controleert u op doeltreffende wijze de onkosten en minimaliseert u de vertragingen.

Onze internationale verzendoplossing helpt u bij het volgende:

  • De snelheid en het budget controleren wanneer u importeert van bij wereldwijde leveranciers
  • Totale zichtbaarheid verkrijgen in uw inbound supply chain, zodat u beter kunt plannen en voorspellen
  • Voorkomen dat er zonder uw toestemming onkosten gemaakt worden wanneer u uw klantennummer aan exporteurs toevertrouwt
  • Onnodige vertragingen of invoerrechten en belastingen vermijden door uw handelsfacturen zelf aan te maken en na te kijken
  • Uw supply chain synchroniseren door de importzendingen van verschillende leveranciers te controleren

Uw eigen verzendetiketten en handelsfacturen aanmaken

Wanneer u uw eigen verzendetiketten aanmaakt, selecteert u--en niet uw leverancier--de vervoerder en beslist u zelf welke snelheid of service u wenst. Met dit overzicht kunt u nagaan of er geen fouten in de informatie zitten.

Hetzelfde geldt voor de handelsfacturen: u maakt het formulier aan en vult het zelf in, zodat alles correct is en de douanevoorschriften worden nageleefd.

UPS Import Control biedt ook meerdere opties om verzendetiketten en handelsfacturen te leveren aan uw exporteurs:

  • Laat UPS een verzendetiket opsturen per post of e-mail
  • Laat een UPS chauffeur een etiket bezorgen en uw pakket afhalen
  • Druk een etiket af en stuur het door naar uw verzenders

Steek geen vertrouwelijke informatie in zendingen naar derden

Snelheid is belangrijk op de markt, en verzenden via een extern bedrijf is een uitstekende optie als u kostbare tijd wilt besparen in uw proces. Maar dat extern bedrijf moet geen vertrouwelijke, prijsgevoelige informatie zien. Wij helpen u daarbij.

Wanneer u verzendt met UPS Import Control, kunt u de optie Handelsfactuur verwijderen (HFV) selecteren. Wij verwijderen dan de factuur uit uw zending na de douane-inklaring. Vervolgens leveren we de zending onverwijld af.

Verzenden met een volledig overzicht

Wees extra flexibel met UPS Complete ViewSM Shipping

Om handelsfacturen te controleren, moeten u en uw leverancier informatie uitwisselen. Dat vereist wat extra tijd van uw personeel. Als u graag een oogje in het zeil houdt, maar de details aan iemand anders wilt overlaten, kunt u UPS Import Control combineren met UPS Complete View Shipping.

Met deze oplossingen samen kunt u het formulier gedeeltelijk invullen, terwijl uw leverancier de kenmerken van de zending invult, zoals het gewicht, de afmetingen en het aantal stuks. Wanneer uw leverancier het formulier heeft afgewerkt, kunt u het direct van op het internet afdrukken.

UPS Complete View Shipping is een aanpasbare verzendoplossing voor campusomgevingen, die populair is bij middelgrote en grote bedrijven die op maat gemaakte services nodig hebben.

Aan de slag

Spaar tijd en geld. Controleer uw importzendingen.

Creëer een importzending