Afdrukken

Verzending standaardE-commerce

Voldoe aan de vraag. Blijf efficiënt.

Een onderzoek naar de online klantenbeleving


Uw producten online verkopen houdt in dat u niet over verkoopvertegenwoordigers in een winkel beschikt die op de verschillende behoeftes van de klant kunnen inspelen. Uw website en uw verzend- en traceermogelijkheden moeten die rol voor u gaan vervullen.

Bied verschillende snelheden naargelang de behoefte.

Online kopers willen meer dan alleen een uitgebreid productaanbod; ze willen ook verschillende leveringsopties. Bied betrouwbare levering, ongeacht de snelheid waarmee dat moet gebeuren: Van levering op de volgende dag tot levering de volgende week; we beschikken over de service waarmee uw klanten bestellingen kunnen laten afleveren wanneer zij dat willen.

Traceer zendingen voor uw klanten - en uw bedrijf.

Stuur traceermeldingen met de huidige afleveringsstatus naar klanten, en hou ze op de hoogte, zodat uw klantenservicemedewerkers zich bezig kunnen houden met zaken als productondersteuning of het afhandelen van orders.

Vraag berichtgeving aan tijdens de aanmaak van de zending, zodat klanten ofwel via ups.com® of via onze mobiele app hun pakket kunnen traceren. U kunt ook een ontwikkelaar onze Application Programming Interface (API) laten integreren met uw software, zodat klanten de leveringsinformatie rechtstreeks op uw site kunnen vinden.

Natuurlijk is traceren niet alleen handig bij uitgaande zendingen, noch is het enkel bedoeld voor uw klanten. U wilt alle zendingen volgen die onderweg zijn - in- en uitgaande - zodat u beter uw voorraad, personeel en budget kunt beheren.

Gebruik hiervoor de Quantum View® trackingsoftware, waarmee u een uitgebreid overzicht krijgt over uw hele toeleveringsketen: Bekijk alle verzendactiviteiten, detecteer mogelijke problemen en los ze op, en maak automatische afleverberichten aan voor uw klanten.

UPS Access Point-netwerk

Geef klanten handige leveringsopties.

Gemaakt voor het gemak van online winkelen; laat uw klanten kiezen wanneer en waar ze hun leveringen willen afhalen.

In plaats van thuis te moeten wachten op een levering - of die zelfs volledig mis te lopen - kunnen online kopers er voor kiezen om hun in aanmerking komende leveringen op een zorgvuldig uitgekozen UPS Access Point™-locatie af te halen (zoals bij een buurtwinkel of benzinestation). Uw klanten blijven de baas over hun eigen planning, terwijl u uw toewijding voor klantenservice kunt laten zien.

Maak van uw retourbeleid een reden om iets bij u te kopen.

Plaats uw retourbeleid duidelijk op uw website: Veel klanten zullen dit controleren, vooraleer ze tot aankopen overgaan.

Een flexibel beleid dat makkelijk is voor klanten kan hun tevredenheid vergroten en na verloop van tijd de verkoop bevorderen. We staan voor u klaar met verschillende retourservices en beschikken over een team van experts die u kunnen adviseren over manieren om uw procedures beter af te stemmen, waardoor u de bestaande inventaris zo optimaal mogelijk benut.

Beheer verzendkosten online.

U runt uw bedrijf via internet? Waarom doet u dan niet hetzelfde voor uw UPS-klantennummer? U kunt uw UPS facturen elektronisch nakijken, betalen en beheren. Zo spendeert u niet meer papier en tijd dan nodig aan het controleren en betalen van facturen.

Aanbevolen producten en services

 • UPS Developer Kit
  UPS Developer Kit

  Integreer API's die ontworpen zijn om efficiëntie, nauwkeurigheid en flexibiliteit te verbeteren

 • Quantum View Manage
  Quantum View Manage

  Krijg een volledig beeld van al uw verzendactiviteiten met deze online oplossing

 • UPS Billing Center
  UPS Billing Center

  Bekijk al uw UPS-facturen op één plaats en verricht elektronische betalingen

Aan de slag

Ga in gesprek met ons om te zien hoe wij u kunnen helpen om aan de verwachtingen van uw klanten te voldoen.

Meer informatie aanvragen

Inzicht krijgen