Afdrukken

RetourzendingenE-commerce

Maak retourzendingen tot iets dat geld oplevert.

Retourzendingen voor e-commerce

Geretourneerde producten kosten geld, daar bestaat geen twijfel over. Maar een flexibel retourbeleid kan tot meer tevreden klanten leiden, die op termijn meer kopen.

Volgens de UPS-enquête Pulse of the Online Shopper™ controleren de meeste kopers het retourbeleid, voordat ze besluiten om tot aankopen over te gaan. Dus wanneer u een handige procedure voor retourzendingen en inruilen opzet, krijgen klanten meer zekerheid dat vervolgens weer tot meer aankopen, terugkerende verkopen en positieve aanbevelingen kan leiden.

Weet wat de voorkeuren van uw klant zijn en zie hoe u die met onze retourservice kunt waarmaken.

Onze experts kunnen u helpen beslissen wat de beste service of combinatie van services is voor u en uw klanten. Met meer retourmogelijkheden dan om het even welke andere vervoerder komen we er samen wel uit en zullen we iets vinden om uw klanten een zorgeloze ervaring aan te bieden.

Omdat één enkele oplossing niet voor iedereen de juiste is, zijn er de oplossingen van UPS Returns™, om aan uw verschillende behoeftes tegemoet te komen. Uw producten verzenden met vooraf gedrukte retouretiketten, de verwerking van retourzendingen integreren in uw website en meer aanlever- en afhaalmogelijkheden bieden.

En moeten uw hoogwaardige producten geretourneerd of vervangen worden, dan kunnen we u en uw klanten geruststellen met meer persoonlijk afgestemde services op contractbasis, waarmee een UPS-chauffeur de retouritems rechtstreeks bij uw klant zal ophalen.

Optimaliseer uw reverse logistics-procedures voor een efficiëntere besteding van tijd en kosten.

Met alle retourzendingen binnen één en hetzelfde leveringsnetwerk kunt u alle pakketten in de gaten houden, waardoor u zich beter kunt voorbereiden op en uitrusten voor voorraad die weer terugkeert. Met dit uitgebreide zicht op uw voorraad in beweging kunt u uw werkpraktijken beter afstemmen, afval verminderen en meer winst halen uit bestaande producten.

Aanbevolen services

  • UPS Retours
    UPS Retours

    Krijg drie opties voor retouretiketten voor snelle zendingen

  • Reverse Logistics
    Reverse Logistics

    Verkort de doorlooptijd van producten waarvoor service of reparaties nodig is

Aan de slag

Ga in gesprek met ons om te zien hoe wij u kunnen helpen om aan de verwachtingen van uw klanten te voldoen.

Meer informatie aanvragen

Enquête voor online kopers

67% van de online kopers kijkt naar het retourbeleid, voordat ze iets kopen.

Inzicht krijgen