Afdrukken
Ingewikkelde distributie?
Opgelost
Beschik over het juiste distributienetwerk
Waar en wanneer u het nodig hebt

Waarom zou u niet profiteren van ons gevestigd faciliteitennetwerk, onze IT-systemen en logistiekdeskundigen voor meer kost- en servicevoordelen.

Wij bezitten meer dan 35 miljoen vierkante voet distributie- en opslagfaciliteiten, strategisch gelegen op ongeveer 1000 locaties in meer dan 120 landen. Daarmee kunt u uw voorraad optimaal organiseren, zodat het vervoer sneller kan gaan en de algemene transportkosten verlagen. U slaagt erin de juiste hoeveelheid producten op het juiste moment op de juiste plaats te krijgen en zo tegemoet te komen aan de vraag.

Of u nu deel uitmaakt van een wereldwijde organisatie of een klein bedrijf in opkomst bent, onze distributieoplossingen kunnen u helpen om over essentiële zakelijke voordelen te beschikken die vaste vorm aannemen binnen uw bedrijf--In winst- en verliesrekeningen, in onderzoeken naar de klantentevredenheid en dankzij de mogelijkheid om door te dringen of uit te breiden in markten waar u vroeger geen service kon verstrekken.

Minder kapitaalinvestering
Maak gebruik van ons gevestigd netwerk en onze IT-systemen voor meer kost- en servicevoordelen, zonder deze faciliteiten en systemen zelf te moeten opbouwen en onderhouden.

Uw producten dichter bij de klant
Ons netwerk en onze faciliteiten maken het mogelijk uw voorraad optimaal te organiseren en de transittijden en algemene transportkosten te beperken.

Benut onze toegang tot verschillende vervoerders
UPS Supply Chain Solutions helpt u om de juiste vervoerders met de juiste service voor de juiste prijs te zoeken, zodat uw bedrijf overal efficiënt zijn klanten bereikt, in binnen- en buitenland.

Toegang tot geavanceerde systemen om voorraad en zendingen te beheren
Onze IT-systemen bieden meer zichtbaarheid en verzamelen de gegevens die u nodig hebt om bestellingen uit te voeren en de productvoorraad te optimaliseren.

Een snelle implementatie van uw distributieoplossing
UPS Supply Chain Solutions kan uw distributieoperaties in ongeveer vier tot acht weken gebruiksklaar maken.

Aan de slag

Laat ons u helpen om sneller en flexibeler te concurreren.

Meer informatie aanvragen