Afdrukken
Compliance in een complexe wereld Douane-inklaring is gemakkelijk met
de grootste inklaarder ter wereld
Service en deskundigheid inbegrepen

Douane-inklaring in een complexe omgeving

Combineer onze inklaring- en transportservices om er zeker van te zijn dat u nauwgezet voldoet aan de douanevereisten en uw goederen tijdig levert. Of u nu door de lucht, over zee of over land verzendt: we helpen u het risico van vertragingen of boetes te verminderen.

Wij bieden tools en adviesservices om u te helpen bij het beheren van uw internationale handel. Wij steunen daarvoor op meer dan 80 jaar ervaring met inklaringsdiensten. Profiteer van een wereldwijde dekking en een betrouwbare, consistente service, dankzij kantoren in meer dan 60 landen. Alleen al in de Verenigde Staten verwerken we elk jaar meer dan vier miljoen binnenkomende zendingen en rekenen we op honderden gelicentieerde douane-declaranten.

We voldoen ruimschoots aan alle nodige certificeringen in verband met regelgeving en veiligheid, zoals het Automated Manifest System (AMS) en het Customs-Trade Partnership Against Terrorism (C-TPAT). We kunnen ook tijdige en juiste overdrachten doen, rechtstreeks aan de Amerikaanse douane en grensbeveiliging. Zo helpen we vertragingen te vermijden bij exportzendingen naar de VS.

Inklaringsdienst gebruiken met andere UPS-oplossingen

Zichtbaarheid: Met Flex® Global View en Quantum View ®Manage behoudt u controle. Betere zichtbaarheid van en berichtgeving over uw zendingen, en de mogelijkheid om te reageren op kritieke momenten in de inklaring, om vertragingen te vermijden en uw zendingen in beweging te houden.

Automatisering: Onze systemen zijn elektronisch verbonden met douane-autoriteiten in de hele wereld, zodat de kans op fouten verkleint en de inklaringsprocessen versnellen.

Aan de slag

Versnel het vervoer van uw goederen.

Contact opnemen met UPS Supply Chain Solutions