Afdrukken

In het leven moet men flexibel zijn en dat geldt ook voor
uw onderneming.


De weg die voor ons ligt is maar zelden zonder hindernissen: Verkrijg de nodige flexibiliteit en wendbaarheid met ConnectShip™ software, zodat u de verzendactiviteiten tussen meerdere vervoerders kunt volgen en sneller op de alsmaar veranderende behoeftes van uw klanten kunt inspelen.

Integreer ConnectShip-tools in uw onderneming, e-commerce en managementapplicaties voor uw toeleveringsketen. Het is software waarmee u een onvervangbare hulpbron kunt beheren, namelijk: uw tijd.

ConnectShip

Over ConnectShip

ConnectShip, een dochteronderneming volledig in handen van UPS®, biedt gepatenteerde multi-carier technologie aan, aan twintig procent van de Fortune 100™ bedrijven. Deze technologie stroomlijnt processen--door fouten, kosten en vertraagde pakketten te reduceren--en kan op maat geïntegreerd worden in uw onderneming. Zo biedt ze oplossingen die aan uw specifieke behoeften voor multi-carier pakketten, LTL en vracht voldoen.

Creëer een uniek verzendproces met ConnectShip-oplossingen en herhaal het naarmate uw bedrijf groeit naar wereldwijde standaardisering. U kunt uw verzendsystemen centraal beheren vanaf een enkele servergebaseerde toepassing en zendingen uit 50 landen verwerken.

Aan de slag

Laat een vertegenwoordiger met u contact opnemen om uit te leggen hoe u ConnectShip kunt integreren in uw verzendsystemen.

Meer informatie aanvragen