Afdrukken
Kies een uiterst aanpasbare webgebaseerde campusoplossing

Betere informatie betekent betere zaken

De mogelijkheid om met verschillende gebruikers en locaties te werken is van onschatbare waarde voor vele middelgrote en grote bedrijven. UPS Complete View Shipping is een beter aanpasbaar en configureerbaar alternatief dan andere verzendoplossingen voor campusomgevingen.

Houd uw volledige verzendsysteem in het oog van op één scherm.

  • Beheer de administratie van verzendbevoegdheden voor werknemers
  • Verzendkosten registreren volgens de kostencode van elke afdeling
  • Onnodige kosten voor services of accessoires controleren

Webgebaseerde flexibiliteit

Onze web-based interface maakt komaf met de noodzaak om software op de computer van elke werknemer te installeren. Samen met een aangepaste look, gevoel en opties die voor u ontworpen zijn, wordt uw taak gemakkelijker met elk gebruik.

Gebruik meerdere weergaves van verzendmogelijkheden, vraag bijkomende streepjescodes aan voor uw verzendetiketten, of integreer UPS Complete View Shipping met de bestaande verzenddata van uw bedrijf. U kan zelfs rapporten creëren die tracering, performance, claims, facturatie en brokerage data van zendingen combineert.

Kosten controleren

Gemeten kosten zijn gecontroleerde kosten en UPS Complete View Shipping kan daarbij helpen. Beheer uw kosten nauwkeurig door de medewerkers die verzendingen doen een interne traceercode te doen gebruiken.  U kunt uw facturen samenvoegen en uw kosten toewijzen van op een centrale plaats.

Interessant voor juristen

UPS Complete View Shipping is een populaire oplossing voor middelgrote en grote bedrijven die op maat gemaakte traceermogelijkheden nodig hebben in campusomgevingen. Deze oplossing is vooral populair in de juridische sector, omdat men klantencodes kan gebruiken en verzendkosten kan doorverrekenen in de honoraria.

Aan de slag

U kunt uw bedrijf niet laten groeien als u het te druk hebt met de organisatie ervan. Laat ons helpen.

Contact opnemen met UPS