Afdrukken

Internationaal verkopen: over de grenzen heenE-commerce

De wereld binnen handbereik

Selling Internationally

Door de globalisatie wordt de concurrentie steeds scherper, maar de internationale markt kan uw onderneming heel wat groeimogelijkheden bieden. E-commerce kent tenslotte geen grenzen.

Of u uw bedrijf nu wilt uitbreiden binnen de Europese Unie (EU) of nog verder, wij maken internationale handel begrijpbaar en handelbaar. Zo kunt u al uw klanten dezelfde service bieden, waar ter wereld ze zich ook bevinden.

Handel drijven binnen de EU

Efficiƫnte specifieke services voor de EU kunnen een groot verschil maken wanneer u niet al te ver van huis wil uitbreiden.

Met contante betaling bij aflevering (C.O.D.) is de betaling van uw goederen inbegrepen in het afleverproces zelf--wij wisselen zelfs de valuta's voor u. Als we de betaling voor uw artikelen niet kunnen innen in drie afleverpogingen, worden uw producten naar u teruggezonden.

Ook buiten de EU verkopen

De regels van de internationale handel kunnen snel veranderen. Als u niet op de hoogte bent van de meest recente informatie, kunnen uw zendingen vertragingen oplopen aan de douane en hebben uw klanten een slechte ervaring met de aflevering.

Als grootste douane-declarant ter wereld, hebben wij logistieke experts die goed voorbereid zijn om u door de complexe internationale handelsvoorschriften te leiden. Zo verloopt alles volgens de wet en vermijdt u boetes.

Wees altijd een stap voor en steeds in orde met de wet, zonder het gedoe en tijdverlies van papieren facturen: UPS TradeAbility® en UPS Paperless™ Invoice werken naadloos samen om het douane-inklaringsproces te versnellen en minder afval te genereren.

Krijg meer controle over uw internationale importprocessen en handelsfacturen met UPS Import ControlSM. Pas u aan aan de vereiste snelheid en het beschikbare budget, krijg volledige zichtbaarheid over uw inbound supply chain en versterk de privacy wanneer u met externe verzenders werkt.

Eenvoudige en zorgeloze retourzendingen

Als u grensoverschrijdend werkt, wordt het toch al ingewikkelde retourproces nog complexer. Maar met retourservices in meer dan 140 landen en gebieden, bieden we handelaars de kans om het voor iedereen gemakkelijker te maken.

Geef uw klanten instructies voor internationale retourzendingen en verstrek hen zichtbaarheid van deur-tot-deur, zodat zij het pakket kunnen traceren tot aan het magazijn of de winkel. Zij zullen zien dat het pakket onderweg is en weten dat ze hun bestelling terugbetaald krijgen of binnenkort een ander artikel in de plaats krijgen. Uw bedrijf zal de planning beter kunnen afstellen op geretourneerde artikelen en meer zicht krijgen op de gehele supply chain.

Aan de slag

Voldoe aan de verwachtingen van uw online klanten, terwijl u gestroomlijnd werkt en blijft groeien.

Contact opnemen met UPS

Inzicht krijgen