Afdrukken

RetourzendingenE-commerce

Maak van retourzendingen een concurrentievoordeel

E-commerce Returns

Het retour sturen van goederen kost geld, dat betwist niemand. Maar een flexibel retourbeleid kan klanten voldoening schenken en na verloop van tijd resulteren in hogere verkoopcijfers. In de meeste landen heeft meer dan de helft van de online kopers al een aankoop geretourneerd. Gemakkelijk retourneren en inruilen leidt tot herhaalde aankopen en zijn een belangrijke factor tot positieve aanbevelingen.

UPS Returns

Omdat niet iedereen hetzelfde nodig heeft, hebben we verschillende UPS Returns® oplossingen om in te spelen op uw noden.

Wij hebben meer retouropties dan enige andere vervoerder. Ze zijn eenvoudig voor uw klanten en efficiënt en rendabel voor u.

Geavanceerde technologie voor eenvoudigere procedures

Als u UPS Returns Technology integreert in uw bedrijfssystemen, kunnen uw klanten direct van op uw website retourzendingen aanvragen. Wij bieden drie opties voor het retouretiket, zodat u kunt kiezen wat u het best past:

  • Print Return Labels: u steekt een retouretiket bij een uitgaande zending, zet het op de website van uw bedrijf of verstrekt het later aan uw klant.
  • Electronic Return Labels: u laat UPS per e-mail een retouretiket naar uw klant sturen.
  • Prints & Posts Return Labels: u laat UPS per post een retouretiket direct naar uw klant sturen.

Meer opties, dus betere klantenservice

Als uw klanten waardevolle producten moeten retourneren of ruilen, bieden we extra zekerheid met contractuele oplossingen zoals UPS Returns Exchange of UPS Returns Exchange Pack and Collect. Met UPS Returns Exchange levert een UPS chauffeur een vervangend artikel af bij uw klant en haalt hij tegelijkertijd de retourzending op. Met UPS Returns Pack and Collect, haalt een UPS chauffeur een retourzending af op de volgende werkdag en verpakt hij deze met een speciaal ontworpen doos.

Beheer uw voorraad beter met reverse logistics

Reverse logistics kan erg winstgevend zijn--beheer en re-integreer uw geretourneerde materialen beter, voor gestroomlijnde praktijken met minder afval, waarbij uw bestaande producten blijven renderen. U kunt snel terugbetalen of ruilen, en ervoor zorgen dat uw klanten sneller weer aan het werk kunnen na een reparatie.

*Bron: IMRG Valuing Home Delivery Review, 2012

Aan de slag

Voldoe aan de verwachtingen van uw online klanten, terwijl u gestroomlijnd werkt en blijft groeien.

Contact opnemen met UPS