Afdrukken

Online BasicsE-commerce

Kom tegemoet aan vraag, behoud doeltreffendheid

Online verkoop houdt in dat u geen leger van verkopers nodig hebt om tegemoet te komen aan alle eisen van uw klanten. Uw website, verzend-en traceermogelijkheden doen dat in hun plaats voor u.

Verschillende snelheden voor verschillende behoeften

Betrouwbare leveringen maken deel uit van uw zaak. Verschillende transportmogelijkheden aan verschillende snelheden en onze betrouwbare verzendmogelijkheden laten u toe een reputatie van klantvriendelijkheid op te bouwen. Van alle mogelijke expresszendingen tot vrachtverzendingen, wij hebben de geknipte service voor u .

Afleveringsoplossingen

Het UPS Access Point™-netwerk biedt alternatieve leveringsopties die uw efficiĆ«ntie en bereik vergroten, terwijl uw klanten meer zekerheid en gemak ten aanzien van hun zendingen geboden worden.

Traceerbaarheid voor uw klanten, en voor uw bedrijf

Geef uw klanten de mogelijkheid de status van hun bestelling te volgen, gewoon door enkele muisklikken. En uw mensen kunnen zich concentreren op productondersteuning en het afhandelen van bestellingen.

Verkrijg zendingzichtbaarheid met UPS tracking of met 1 van onze Application Programming Interfaces (APIs) in de UPS Developer Kit. UPS tracking geeft u toegang tot verzendinformatie 24 uur op 24, alle dagen van de week. Als u beschikt over een development-team dat APIs kan aanpassen, installeren en in stand houden, dan kan met de UPS Developer Kit wereldwijde technologie en functionaliteit in uw bedrijfssystemen worden geintegreerd.

Tracking is niet alleen voor uw uitgaande zendingen. Quantum View® geeft u een volledige zending visibility over uw supply chain, rechtstreeks van op uw desktop. Volg alle zendactiviteit, pinpoint, los mogelijke problemen op, en maak automatisch de leveringsbewijzen voor uw klanten.

Zie returns als een competitief voordeel

Een soepel return beleid geeft klantentevredenheid en leidt tot betere verkoopcijfers na verloop van tijd. Een gestroomlijnd returnsproces helpt u met het optimaliseren van uw bestaand inventaris en helpt u de volledige supply chain te controleren.

Hou de kosten onder controle

U beheert uw zaken online ? Waarom gebruikt u UPS niet op dezelfde manier ? Gebruik de opties om uw fakturen elektronisch na te zien en te betalen en spaar zo tijd en papier.

Aan de slag

Voldoe aan de verwachtingen van uw online klanten, terwijl u gestroomlijnd werkt en blijft groeien.

Meer informatie aanvragen

Win inzicht