Afdrukken

Cashflow beheren was nog nooit zo gemakkelijk

Drie UPS oplossingen bundelen voor een vereenvoudigd bedrijfsproces

UPS CampusShip®, Quantum View Manage® en UPS Billing Center bundelen

Verbeter de cashflow, stroomlijn de kostentoewijzing, beheer onkosten en bespaar tijd met een snellere factuurverwerking door UPS CampusShip®, Quantum View® Manage en UPS Billing Center te bundelen.

Krijg toegang tot al deze UPS oplossingen met de gebruikersnaam en het wachtwoord van ups.com en met uw klantennummer. Zo werken ze samen om de cashflow op 1-2-3 te beheren:

1. Controleer zendingkosten met UPS CampusShip

UPS CampusShip is een webgebaseerd verzendsysteem met talrijke administratieve functies, dat de verzendcontrole centraliseert voor klanten met werknemers op verschillende locaties.

 • Bedrijfsbeheerders kunnen verzendmachtigingen toekennen aan bepaalde werknemers van de organisatie en gebruikers toegang geven tot verzendservices die voldoen aan de de richtlijnen van het bedrijf, zodat alles volgens de regels verloopt.
 • Wijs zendingen nauwgezet toe aan de hand van referentienummers, op basis van bestelbonnummers, factuurnummers, kostencentercodes, klantcodes, afdelingcodes of zelfs streepjescodes.

2. Verbeter de factuur- en incassocycli met Quantum View Manage

Quantum View Manage is een webgebaseerde traceeroplossing waarmee u alle verzendactiviteit in het oog kunt houden.

 • Versnel de cashflow: u wordt gewaarschuwd wanneer uw zending afgeleverd is, zodat u sneller kunt factureren en innen. U kunt ook fondsen anticiperen omdat u weet wanneer C.O.D.-zendingen afgeleverd zijn.
 • Met de automatische waarschuwingen bij uitzonderingen, verneemt u onmiddellijk wanneer de afleverdatum verandert en u uw klanten wellicht later moet factureren.
 • Reageer efficiĆ«nter op wanbetaling door niet-ontvangen zendingen: verstrek een afleveringsbevestiging met handtekening om wanbetaling, creditcardblokkeringen en chargebacks te beperken.
 • Versnel het onderzoeksproces in de kostentoewijzing door aangepaste zendinglijsten en -rapporten aan te maken, die gesorteerd of gefilterd kunnen worden volgens de zendingattributen, zoals de referenties van CampusShip.

3. Snel toegang tot facturen en kosten toewijzen met UPS Billing Center

UPS Billing Center biedt een veilige manier om facturen te beheren en te analyseren met aangepaste rapporten.

 • Bekijk zendingen per referentienummer en stroomlijn de kostentoewijzing met rapporten voor pakket- en LTL-zendingen.
 • Voor binnenlandse, maar ook voor export- en importfacturen kunt u een factuuroverzicht aanmaken en downloaden, evenals detailrapporten volgens factuur, referentienummer, goedgekeurd referentienummer, trackingnummer of adrescorrecties.
 • Als u altijd toegang hebt tot de nodige gegevens, kunt u services eerder factureren.
 • Ontvang e-mailberichten wanneer nieuwe facturen beschikbaar zijn en stel handige waarschuwingen in, zoals herinneringen en bevestigingen voor betalingen.
 • Bespaar tijd door uw UPS factuur online te betalen.

Aan de slag

Bekijk al uw UPS facturen op dezelfde plaats.

Inschrijven in het UPS Billing Center