Afdrukken

Meten teltDuurzaamheid

UPS carbon neutral

Carbon neutral

Het klimaateffect van uw zending compenseren

UPS verzendt dagelijks miljoenen pakketten. Wij weten dat onze klanten al even bezorgd zijn als wij over de effecten van zendingen op het milieu. Daarom bieden we een carbon neutral verzendoptie. Uw bedrijf kan zijn koolstofvoetafdruk beperken en tegelijkertijd uw engagement voor duurzaamheid tonen.

Klanten kunnen bijdragen tot projecten zoals het Garcia rivierwoud in de V.S., Fujian stortgasproductie in China, La Padrera stortgasproductie in Colombia, en Cholburi afvalwater van biogas tot energie in Thailand. Wij zorgen voor alles, van het berekenen van koolstofdioxine-emissies tot het aankopen en terugtrekken van koolstofcompensatie.

UPS carbon neutral is maar één manier waarop we ons milieueffect beperken. Wij evalueren voortdurend hoeveel mijlen we rijden, hoeveel brandstof, papier en water we gebruiken en hoeveel lawaai onze vliegtuigen maken.

Voor UPS carbon neutral werken we samen met wereldwijd vermaarde verificatie- en certificatieorganisaties om de geloofwaardigheid van deze service te valideren.

Aan de slag

Compenseer het klimaateffect van uw zending met UPS carbon neutral.

Een zending aanmaken

Inzicht krijgen

  • Otto Gourmet
    Ontmoet: Otto Gourmet
    Een hele opgave: het voedsel vers houden en de klanten tevreden, en dat op duurzame wijze. (Alleen in het Engels)