Afdrukken

Erkenningen en certificatenDuurzaamheid

Gecertificeerd en gecontroleerd Bekijk onze referenties

UPS werkt actief samen met een aantal gerespecteerde organisaties die controle- en garantieservices bieden in verband met duurzaamheid. Dit zijn enkele van de belangrijkste samenwerkingen:

  • Deloitte & Touche LLP - Wij vroegen Deloitte & Touche LLP om een onderzoek uit te voeren volgens de normen van het Amerikaanse Institute of Certified Public Accountants, om een redelijk garantieniveau te krijgen voor onze Verklaring van broeikasgasuitstoot voor 2011. Wij vroegen Deloitte & Touche LLP ook om een onderzoek uit te voeren volgens de normen van het Amerikaanse Institute of Certified Public Accountants, om een gematigd garantieniveau te krijgen voor ons rapport over maatschappelijk verantwoord ondernemen van 2011.
  • Société Générale de Surveillance (SGS) - controleert onze CO2-rekenmachine en de interne processen die onze carbon neutral services ondersteunen; SGS controleert ook onze broeikasgasinventaris van 2011 volgens ISO 14064-3:2006, overeenkomstig de vereisten van ISO 14064-1:2006.
  • De CarbonNeutral Company - heeft ons carbon neutral verzendprogramma gecontroleerd en het een CarbonNeutral® certificaat toegekend.

Bovendien zij wij lid van de organisatie Business for Social Responsibility (BSR) waar we actief deelnemen aan vergaderingen. Wij raadplegen BSR voor de ontwikkeling van ons duurzaamheidsprogramma. Wij nemen actief deel aan de ledenvergaderingen van de Sustainable Packaging Coalition (SPC) en zijn lid van werkcomités, zoals het comité dat de transportmodule ontwikkelde van de software voor het meten van levenscycli van SPC, COMPASS. Zowel BSR als SPC loofden ons Eco Responsible Packaging Program als een milieubewuste voortrekker.

Duurzaamheid: Erkenningen en certificaten

Aan de slag

Compenseer het klimaateffect van uw zending met UPS carbon neutral.

Een zending aanmaken