UPS
InloginstellingenProfielKlantennummeroverzichtFactureringBeheerAdresboekUw UPS klantennummer onderhouden
Zending makenGeschiedenis bekijkenZending ongedaan makenRetourzending makenVerzenden met een batch-bestandEen importzending aanmakenTijd en kosten berekenenAfhaling PlannenLocaties zoekenOpenen van een UPS-klantennummerGebruik Internationale HulpmiddelenVoorraad bestellenVoorkeuren instellenServicegids
Zendingen tracerenToegang tot UPS My ChoiceMeer weten over Quantum ViewBeheerQuantum View ManageQuantum View DataToegang tot Flex Global View
Belangrijke vrachtLuchtvrachtZeevrachtDouane-inklaringsdiensten
Aan de slagVerzendenTracerenUw zending ontvangenFacturering en betalingTechnologische ondersteuning
Service-vertragingen verwacht in Japan
Service-update

Sinds 7 november 2011 biedt UPS weer afleveringen en ophalingen aan in de prefecturen Iwate, Miyagi en Fukushima.

De UPS servicegaranties zijn weer van kracht in alle UPS gebieden, maar in sommige regio's blijft de UPS service geschorst.

UPS haalt geen pakketten op en levert ook geen pakketten of vracht af in de volgende postcodes:

PrefecturesPostal Ranges LowPostal Ranges High
Fukushima9601501 
 9601723 
 97906229791171
 97913009791545
 9791601 
 97917069791757
 9792165

UPS blijft al het mogelijke doen om zendingen zo snel mogelijk op hun eindbestemming te krijgen.  We blijven de situatie opvolgen en brengen updates indien dat nodig is.  Houd deze website in de gaten voor updates.

De UPS service garantie is niet van toepassing wanneer transport netwerken verstoord zijn omwille van omstandigheden buiten onze controle.

UPS draagt actief bij aan de heropbouw van Japan. The UPS Foundation heeft 1 miljoen dollar vrijgemaakt voor de slachtoffers in Japan.  Het bedrag zal gebruikt worden als hulp in de vorm van transport voor noodhulp, logistieke experts getraind voor humanitaire rampen en in de vorm van financiële steun.

 

Voorbeelden bekijken

Ander UPS-sites:
United Problem Solvers