UPS
InloginstellingenProfielKlantennummeroverzichtFactureringBeheerAdresboekUw UPS klantennummer onderhouden
Zending makenGeschiedenis bekijkenZending ongedaan makenRetourzending makenVerzenden met een batch-bestandEen importzending aanmakenTijd en kosten berekenenAfhaling PlannenLocaties zoekenOpenen van een UPS-klantennummerGebruik Internationale HulpmiddelenVoorraad bestellenVoorkeuren instellenServicegids
Zendingen tracerenToegang tot UPS My ChoiceMeer weten over Quantum ViewBeheerQuantum View ManageQuantum View DataToegang tot Flex Global View
Belangrijke vrachtLuchtvrachtZeevrachtDouane-inklaringsdiensten
Aan de slagVerzendenTracerenUw zending ontvangenFacturering en betalingTechnologische ondersteuning
Beperkingen op het verzenden van inkt en printercartridges naar het Verenigd Koninkrijk (update)
Service Update

10 December 2010

Per direct heeft het Britse Department for Transport de beperkingen op het verzenden van inkt en printercartridges geüpdatet.

UPS-klanten ondervinden dit op de volgende manier:

  • Elk print-toestel (zoals printers, faxmachines, kopieerapparaten) dat een inkt- of printercartridge bevat van meer dan 500g kan niet door de lucht worden vervoerd van of naar het Verenigd Koninkrijk.
  • Inkt- of printercartridges die niet fysiek in het print-toestel zitten vervat worden wel aanvaard voor luchttransport.
  • Hoewel luchtzendingen niet toegestaan zijn, biedt UPS wel een voordelig en betrouwbaar alternatief over de weg met UPS Standard voor verzendingen tussen het Verenigd Koninkrijk en andere EU-lidstaten.
  • Het is uiterst belangrijk dat klanten die inkt- of printercartridges of print-toestellen met inkt of printercartridges in verwerkt verzenden naar gelijk welke bestemming, duidelijk de inhoud van het pakket vermelden op de verzenddocumenten, los van de gebruikte service.

UPS werkt in volledige overeenstemming met de verhoogde veiligheidsmaatregelen voor luchtvracht die door de Britse overheid werden ingesteld. Onze operationele processen worden geëvalueerd en aangepast waar nodig.

Zoals steeds kunt u de status van uw pakketten zien in de online tracking tool op www.ups.com.

Voorbeelden bekijken

Ander UPS-sites:
United Problem Solvers