Nyomtatás
Automatizálja a globális szállítást Csomagoktól raklapokig
Seattle-től Szingapúrig
A UPS automatizálja a szállítást

Jelentősebb funkciók

Ha a szállítás üzleti tevékenységének kritikus része, akkor mi közreműködhetünk. A szállítmányait mielőtt meg kell kapnia, hiba nélkül, ügyfeleit tájékoztatnia kell, és információkra van szüksége korábbi szállítmányairól. A WorldShip lehetővé teszi Önnek:

  • Fuvarlevelek nyomtatását
  • Vámdokumentáció feltöltését
  • Szállítmányértesítések beállítását
  • Szállítmányok nyomon követését
  • Szállítmányadatok exportálását
  • Jelentések készítését
A kiscsomagtól az LTL-ig és a légi teheráruig a WorldShip lehetővé teszi szállítmányainak egyszerűbb feldolgozását, a szabályok betartását és a költséges tévedések csökkentését. A Windows alapú szoftver 20 nyelven és több, mint 140 országból elérhető.


WorldShip Integration

A WorldShip Integration több lehetőséget kínál a szállítási fuvarlevelek létrehozásához szükséges információk megszerzéséhez. Importálhat címjegyzéket, és a címeket kezelheti, egyszerűsítve a címzett címadatainak bevitelét. Ha egy adatfájlt csatlakoztat, akkor a teljes szállítmányinformációt megrendelésenként egyszerre vagy tételenként kitöltheti. Még automatizálhatja is a fuvarlevelek létrehozását, megadva a WordShipnek, milyen gyakran keressen rá új szállítmányokra.

A WorldShip előnyei a raktáron túl terjednek. Adatok megadásával ésszerűsítheti megrendelésbeviteli, ügyfélszolgálati, számviteli, beszerzési és számlázási folyamatait.

Az üzlet is jobb megy, ha a rendszerek kommunikálnak. Kezdje el a WorldShip időmegtakarító funkcióinak és integrálási képességeinek az alkalmazását.

A UPS Szállítási megoldásainak összehasonlítása

Hasonlítsa össze a megoldásokat, nézze meg, melyik lesz Önnek a legmegfelelőbb.

Szállítási megoldások összehasonlítása

Kezdés

Ésszerűsítse szállításait, csökkentse költségeit, és javítsa vevőszolgálatát a WorldShip alkalmazásával Mielőtt hozzákezdene, készítse elő UPS ügyfélkódját.  

A WorldShip szoftver letöltése most
Tegye hatékonyabbá üzleti szállításait

Tegye hatékonyabbá szállításait

Ismerje meg, hogy a UPS Fejlesztő Készlet API-k, vagy saját WorldShip szállítási szoftverünk beillesztése vállalati rendszereibe és weboldalaiba hogyan növelheti a hatékonyságot.