Nyomtatás

Szállítson, kövessen nyomon és mentsen elKisvállalatok

Működtesse vállalatát hatékonyabban eszközeink és technológiánk segítségével

Dolgozzon intelligensebben

Az idő pénz. Ezért könnyítjük és gyorsítjuk meg az Ön számára, hogy online hozzon létre szállítmányokat, kövesse őket nyomon, és irányítsa üzletmenetét - mindezt a ups.com útján.

Online felügyelet

A My UPS egyszerű lehetőség, hogy minél többet kihozzon a UPS-szel való kapcsolatából. Ez az ön belépési pontja a UPS minden szolgáltatási ajánlatához; a számlázást, a szállítást és a nyomon követést egyetlen központi helyről érheti el. Ha kényelemre vágyik, a UPS megfelelő kiinduló pont.

Egyszerűbb szállítás

A gyors és kényelmes UPS Internet Shipping a szállításának minden részletét a képernyőről elérhetővé teszi, és személyre szabja választási lehetőségeit. Az eredmény egy zökkenőmentes és egyszerű szállítási élmény egy gombnyomásra.

Automatizálja a nagy volumenű globális szállítást, és küszöbölje ki a fáradságos kézi folyamatokat a WorldShip® segítségével. A UPS szállítási szolgáltatásainak teljes skáláját elérheti, betartva a szabályokat és csökkentve a költséges tévedéseket.

Küldemény előkészítése

Akár ruhákat szállít, akár orvosi berendezéseket, a szállítmányainak biztonságosan kell célba érniük. A Packaging Advisor eszköz segítségével elolvashatja az alapvető szállítási útmutatásokat és személyre szabott csomagolási irányelveket is kaphat.

Hatásos nyomon követés

A UPS nyomon követési technológia jobb átláthatóságot kínál a szálltmányai felett, és a szállítmányinformációkat a hét minden napján, napi 24 órában elérhetővé teszi. Tegye lehetővé vevői számára, hogy néhány egérkattintással ellenőrizhessék megrendelésük helyzetét, ön pedig olyan dolgokra koncentrálhat, mint a terméktámogatás vagy a megrendelések teljesítése.

A nyomonkövetés nem csak a kimenő szállítmányokat érinti - a Quantum View® az egész szállítási lánc átláthatóságát biztosítja, egyszerűen a számítógépéről. Figyelje meg a teljes szállítási tevékenységet, keresse és oldja meg a lehetséges problémákat, és küldjön automatikus kézbesítési értesítéseket vevői számára.

Kényelmes csomagfelvételek

Vállalatánk vezetése önmagában is időigényes - ahelyett, hogy minden szállítmányt eljuttatna egy UPS telephelyre, a csomagfelvételeket közvetlenül az irodájából ütemezheti be. Tervezzen be előrelátható napi csomagfelvételeket, vagy alkalmazza bármikor a fokozott rugalmasságot nyújtó UPS On-Call Collection szolgáltatást.

Kezdés

Maximális haszon a szállításból és a nyomon követésből a My UPS-szel

Regisztráljon a My UPS-re