Nyomtatás
Bárhová a világon. Garantált. Vállalkozzon a világba bárhova 
biztosított kézbesítéssel

Érje el külföldi vevőit és szolgáltatóit könnyebben egyolyan tapasztalt szállítási szakértővel, mint a UPS. Akár egy gazdaságos szállítási lehetőségre van szüksége, akár a lehető leggyorsabb szolgáltatásra sürgős szállítmányokhoz, mi bármilyen méretű nemzetközi szállítmányhoz megoldást tudunk kínálni.

Gyorsaságra van szüksége?

Azokhoz a szállítmányaihoz, amelyeknek a lehető leggyorsabban kell megérkezniük, a UPS időre történő expressz szállítási szolgáltatásokat kínál, tipikusan reggeli vagy nap végi kézbesítéssel. A szállítási idő rendszerint egytől három nap, a kiindulási és a célországtól függően.

Gazdaságos megoldásra van szüksége?

Kevésbé sürgős szállítmányokhoz, még azokhoz is, amelyek megbízható, napra pontos kézbesítést igényelnek, az Ön vállalata számára kiváló alternatívát kínáló szolgáltatásokat kínálunk. A szállítási idő rendszerint kettőtől öt nap, a kiindulási és a célországtól függően.

A jó első benyomás megteremtése könnyen megy a világszínvonalú UPS szolgáltatásokkal, amelyek az Ön munkáját segítik. A jó benyomások több ügyfelet eredményeznek üzlete új piacain és gyorsabb növekedést az egész világon.

Kezdés

Juttassa el az árukat, ahova és amikor szükséges. Ismerje meg lehetőségeinket.

Számítsa ki a szállítási időt

Vessen egy pillantást