Tulosta
Automatisoi
kansainväliset lähetykset
Paketeista lavoihin
Seattlesta Singaporeen
UPS automatisoi lähettämisen

Tärkeimmät ominaisuudet

Jos lähettäminen on kriittinen osa yritystoimintaasi, meillä on jotain yhteistä. Sinulla on tarve saada lähetyksesi matkaan mahdollisimman nopeasti ilman virheitä, pitää asiakkaasi ajan tasalla ja analysoida lähetyshistoriaasi. WorldShipin avulla voit:

  • Tulostaa rahtikirjat
  • Ladata tulliasiakirjat
  • Asettaa lähetyshälytyksiä
  • Seurata lähetyksiä
  • Viedä lähetystietoja
  • Ajaa raportteja
WorldShip-järjestelmän avulla voit käsitellä lähetyksiäsi paketeista osakuormarahteihin ja lentorahteihin helposti ja määräysten mukaisesti sekä kalliita virheitä välttäen. Windows-pohjainen ohjelmisto on saatavilla 20 eri kielellä ja yli 140 lähtömaassa.


WorldShip-integrointi

WorldShip-integrointi tarjoaa useita mahdollisuuksia saada tiedot, jotka tarvitset rahtikirjojen tuottamiseen. Voit tuoda osoitekirjan ja hallita osoitteita, mikä yksinkertaistaa vastaanottajien osoitetietojen syöttämistä. Jos yhdistät datatiedoston, voit välittää täydelliset osoitetiedot yhteen tilaukseen kerralla tai eränä. Voit myös automatisoida rahtikirjojen luonnin ilmoittamalla WorldShip-järjestelmälle uusien lähetysten hakutiheyden.

WorldShip-järjestelmän edut ulottuvat myös varaston ulkopuolelle. Luomalla saapuvat ja lähtevät datasyötteet WorldShip-järjestelmään voit virtaviivaistaa tilausten syöttöä, asiakaspalvelua, kirjanpitoa, hankintaa ja laskutusta.

Yritystoiminta tehostuu, kun järjestelmät kommunikoivat keskenään. Aloita WorldShip-järjestelmän aikaa säästävien toimintojen ja integrointimahdollisuuksien käyttö.

Vertaa UPS:n lähetysratkaisuja

Vertaa ratkaisuja vierekkäin ja valitse sinulle parhaiten sopiva.

Vertaa lähetysratkaisuja

Aloita käyttö

WorldShip tehostaa lähetysprosesseja, pienentää kustannuksia ja parantaa asiakaspalvelua. Ennen kuin aloitat, ota UPS-asiakasnumerosi valmiiksi esille.  

Lataa WorldShip nyt
Tehosta yrityksen lähetystoimintaa

Tehosta yrityksesi lähetystoimintaa

Tutustu, miten UPS:n ohjelmoijan työkalujen APIt tai WorldShip-lähetysohjelmistomme integrointi yrityksesi järjestelmiin ja sivustoihin voi auttaa lisäämään tehokkuutta.