Tulosta

Yksinkertaista yrityksesi kansainvälistä jakeluketjua

Tulliselvitykset
yhdellä iskulla
Yksi liike
Monta määränpäätä

Kansainvälisiä lähetyksiä ei ole yhtä helppoa tai edullista tehdä kuin kotimaan lähetyksiä. Kuljetuskustannukset ovat kalliimpia ja huolintaan, tullaukseen ja veroihin liittyvät omat ongelmansa ja kustannuksensa. UPS World Ease helpottaa pakettien lähettämistä usealle vastaanottajalle samaan maahan tai EU:n alueelle yhdistettyinä siten, että lähetykset käsitellään ja niiden tulliselvitys tehdään kerralla.

Kansainvälisten lähetysten yhdistämisen edut:

  • Lähetysten käsittely helpottuu
  • Kansainvälisistä lähetyksistä tulee yksinkertaisempia
  • Lähetysten kustannukset pienenevät


Toimii hyvin UPS:n muiden palveluiden kanssa

Enemmän joustavuutta ja valinnanvaraa UPS:n taattujen ja aikataulutettujen palveluiden avulla. Lisäetuna kaksisuuntaiset palvelut yli 75 maahan lähetysten kokonaispainoa rajoittamatta.


Isommat kansainväliset markkinat helpommin

UPS World Ease auttaa yritystäsi kasvattamaan kansainvälisiä markkinoitaan ilman ylimääräisiä, kansainvälisen verkoston puuttumisesta johtuvia varastointi- ja käynnistyskustannuksia. Lähetyksiä voi lisäksi seurata tarkkaan.


Saatavuus

Tämä palvelu on sopimuspohjainen ja sen avulla yrityksesi voi optimoida jakeluketjunsa säästäen samalla kahta ensiarvoisen tärkeää voimavaraa: aikaa ja rahaa.

UPS World Ease on niiden asiakkaidemme saatavilla, jotka käyttävät WorldShip® -lähetysohjelmistoa tai tiettyjä alihankkijajärjestelmiä tai isäntäkoneiden välisiä järjestelmiä. Palvelu integroituu täysin yrityksen sisäisiin järjestelmiin.

Aloita käyttö

Tehosta yrityksesi kansainvälistä jakeluketjua.

Pyydä lisätietoja