Tulosta
Mikä lähetys ja missä? UPS:n palveluiden avulla voit seurata
jopa 25 lähetystä suoraan verkossa.

Seurantatietojen avulla saat mielenrauhan

UPS-seurannan avulla saat tiedot lähetyksen tilasta koko kuljetuksen ajan, olipa kyseessä sitten yksittäinen sinulle lähetetty lähetys tai omat lähettämäsi lähetykset. Kun käytät kehittynyttä seurantapalveluamme, saat mielenrauhan, sillä voit olla varma siitä, että sinulla on aina viimeisimmät lähetystäsi koskevat tiedot.

UPS-seurannan avulla voit seurata lähetyksiä monin eri tavoin ja näet helposti lähetysten tilan, tiedot mahdollisista odottamattomista viiveistä sekä lähetyksen toimitusajan.

Seuranta sähköpostitse
Voit helposti seurata jopa 25:tä UPS:n lähetystä yhdellä ainoalla sähköpostiviestillä. Voit lähettää seurantanumerot sähköpostitse mistä tahansa sellaisesta paikasta, jossa voit käyttää sähköpostia, ja UPS lähettää vastauksena yksityiskohtaiset seurantatiedot sähköpostiosoitteeseesi.

Seuranta viitteellä
Kun laadit lähetyksen, voit antaa sille jonkin viitenumeron, esim. tilaus- tai asiakasnumeron (enintään 35 merkkiä) ja seurata lähetyksiä ilman seurantanumeroita.

Seurantahistoria
Kun kirjaudut My UPS -palveluun, voit tarkastella 75:tä viimeksi seuraamaasi lähetystä. Voit tallentaa jopa 50 seurantanumeroa seurantahistoriataulukkoosi ja tiedot ovat aina ulottuvillasi. Täällä voit myös lisätä tai muuttaa lähetysten kuvauksia. Ne toimivat nopeana viitteenä lähetyksen tietoihin.

Tiedot ovat paremmin näkyvissä
Pysyt ajan tasalla, kun tärkeät lähetystiedot ovat käytettävissäsi jakeluketjun kaikissa eri vaiheissa. UPS:n seurantapalvelusta saat käyttöösi kaikki ne työkalut, joita tarvitset, kun haluat seurata vaikkapa maan halki kulkevaa yksittäistä lähetystä tai maasta toiseen liikkuvia kontteja.

Kehittyneet seurantaominaisuudet

Oheisten seurannan lisätoimintojen avulla saat kaikki tiedot pakettien ja rahtilähetysten kuljetuksesta alusta loppuun saakka:

  • Ylimääräisten seurantatietojen avulla saat tarkemmat tiedot lähetyksestä ja sen tilasta.
  • Muokattavat kuvaukset (esim."Isän syntymäpäivälahja") säästävät aikaa ja niiden avulla tunnistat lähetykset nopeasti.
  • Edistymispalkki toimii nopeana visuaalisena viitteenä lähetyksesi kulloisestakin paikasta kuljetusprosessin aikana.
  • Statuksen päivitysilmoitus seurantayhteenveto- ja seurantatietosivuilla helpottaa lähetysprosessissa mahdollisesti esiintyvien odottamattomien viiveiden ja toimitusilmoitusten havaitsemista.

Vertaa UPS-seurannan ratkaisuja

Vertaa ratkaisuja vierekkäin ja valitse sinulle parhaiten sopiva.

Vertaa seurannan ratkaisuja

Aloita käyttö

Seuraa, mitä on tulossa ja menossa, mistä tahansa ja milloin tahansa.

Seuraa heti