Tulosta

UPS Signature TrackingNäytä kaikki seurantaratkaisut

Vahvista toimitukset entistä nopeammin Nopeuta maksujen hoitamista hyödyntämällä
UPS:n digitaalisia toimitusvahvistuksia

UPS:n asiakkaana tiedät jo, että voit seurata lähetyksiäsi ovelta ovelle. Jos haluat pitää tietoja vielä tarkemmin silmällä, UPS Signature Tracking® saattaa olla juuri se ratkaisu, jota etsit.

Seuranta ja toimitusvahvistukset
Seuraa lähetyksiäsi entistä tarkemmin näytölläsi suoraan näkyvien toimitusvahvistusten avulla. Samalla voit varmistaa, että vastaanottaja tosiaankin saa lähetyksen juuri silloin, kun se on luvattu. Näet vastaanottajan tarkan toimitusosoitteen talon ja rapun numerot ja postinumerot mukaan lukien. Näiden yksityiskohtaisten tietojen ansiosta voit olla rauhallisin mielin ja keskittää energiasi muihin töihin sen sijaan, että huolehtisit niistä lähetyksistä, jotka ovat jo lähteneet yrityksesi tiloista.

Tehosta yrityksesi lähetystoimintaa
Kun otat välittömät toimitusvahvistukset käyttöön UPS Signature Tracking -palvelun avulla, voit samalla myös rauhoitella asiakkaitasi, kun he nyt tietävät, että lähetys on sen toimittajan käsissä.

Kun ups.com vahvistaa toimituksen, voit aloittaa laskutusprosessin heti. Näin voit samanaikaisesti sekä pienentää liiketoiminnallisia riskejä että pitää UPS:n kautta tekemiesi lähetysten tiedot turvassa.

Aloita käyttö
UPS:n asiakastiedot vaaditaan, jotta toimitusvahvistuksia voisi tarkastella suoraan verkossa. Vain valtuuttamillasi asiakkailla on pääsy tähän palveluun.

Aloita käyttö

Asiakkaan allekirjoitus on lopullinen toimitusvahvistus. Avaa UPS-asiakasnumero ja asenna UPS Signature Tracking -palvelu.

Avaa asiakasnumero