Tulosta

Lähetä, seuraa ja tallennaPienyrityksille

Yrityksesi toimii sujuvammin työkalujemme ja tekniikkamme avulla

Työskentele älykkäämmin

Aika on rahaa. Juuri siitä syystä olemmekin tehneet lähetysten teon, seurannan ja hallinnoinnin ups.com-sivustolla mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi.

Online-hallinta

My UPS on helppo tapa saada kaikki hyöty UPS:n palveluista. Se kerää yhteen kaikki UPS-palvelut; laskuttamisen, lähettämisen, ja seurannan kaikki samassa paikassa. Jos etsit helppoutta, My UPS on oikea paikka aloittaa.

Yksinkertaisempi lähettäminen

UPS Internet Shipping on nopea ja kätevä palvelu, jonka avulla voit tarkastella yrityksesi lähetystoimintaa yhdeltä näytöltä ja muokata omia valintojasi. Lähetyskokemuksesta tulee näin saumatonta ja helppoa.

Automatisoi suurivolyyminen maailmanlaajuinen lähetystoimintasi ja eliminoi hitaat manuaaliset prosessit WorldShip®-ohjelmistolla. Ota käyttöön kaikki UPS:n lähetyspalvelut ja toimi silti määräysten mukaisesti ja vähennä kalliiksi tulevia virheitä.

Paketin valmistelu

Lähetätpä vaatteita tai lääketieteellisiä laitteita, lähetystesi pitää päästä määränpäähänsä turvallisesti. Tutustu lähettämisen perusohjeisiin tai hanki mukautetut pakkausohjeet pakkausavustaja-työkalun avulla.

Tehokas seuranta

UPS:n seurantateknologia tuo lisää näkyvyyttä lähetyksiisi ja tarjoaa lähetystietoja 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa. Tarjoa asiakkaillesi mahdollisuus tarkistaa heidän toimitustensa tilanne muutamalla hiiren klikkauksella, samalla kun sinä voit keskittää voimavarasi esimerkiksi tuotetukeen tai tilausten tekemiseen.

Seuranta ei kohdistu ainoastaan lähtevin lähetyksiin - Quantum View® näyttää lähetystesi tilan koko jakeluketjun ajan, suoraan näytöltäsi. Seuraa lähetystoimintoja, havaitse ja ratkaise potentiaaliset ongelmat ja luo automaattiset toimitusilmoitukset asiakkaillesi.

Kätevät noudot

Liiketoiminnan pyörittäminen on jo itsessään aikaa vievää - sen sijaan, että veisit jokaisen lähetyksen UPS:n toimipisteeseen, voit tilata noudon suoraan toimistostasi. Suunnittele päivittäiset noudot tai tilaa UPS-nouto joustavasti tarpeidesi mukaan.

Pidä kustannukset hallinnassa

Siirry paperittomaan aikaan UPS:n verkkolaskutuksen avulla. Valitse UPS-laskujesi sähköinen tarkastelu, maksaminen ja hallinta ja minimoi paperinkulutus ja aika, joka kuluu laskujen tarkistukseen ja maksamiseen.

Aloita käyttö

Ota kaikki hyöty irti lähettämisestä ja seurannasta My UPS -palvelun avulla

Rekisteröidy MyUPS:ään