Tulosta

Lisää kasvuaPienyrityksille

Lisää kasvua kotimaassa ja ulkomailla

Resurssit


Laajenna paikallisesti

Ota ensimmäinen askel kasvuun: hallitse yritystoimintaasi paremmin, jotta voit tehdä enemmän.

Quantum View® Manage mahdollistaa kaikkien jakeluketjuusi tulevien ja siitä lähtevien pakettien seuraamisen, jotta voit suunnitella paremmin saapuvan varaston tai korkean kysynnän.

Kasva globaalisti

Kansainvälisiin mahdollisuuksiin tutustuminen voi olla hankalaa ja aikaa vievää. Meillä on tarvittavat työkalut ja asiantuntemus, joiden avulla voimme auttaa yrityksiä laajentumaan - ja toimimaan määräysten mukaisesti - helpommin kuin koskaan.

Tullihuolinta

Asemamme maailman suurimpana tullihuolitsijana tarkoittaa sitä, että logistiikka-asiantuntijamme pystyvät auttamaan sinua mutkikkaassa kansainvälisen kaupan säädösviidakossa sekä toimimaan määräysten mukaisesti ja välttämään rangaistukset.

UPS Paperless™ Invoice

Säästät aikaa etkä enää tarvitse paperilaskuja lainkaan, minkä ansiosta tuotteesi siirtyvät tullin läpi aiempaa nopeammin. UPS Paperless Invoice -palvelu on ilmainen ja se toimii saumattomasti kaikkien UPS:n lähetysjärjestelmien kanssa.

UPS TradeAbility® ja UPS Paperless™ Invoice

Pysy tilanteen herrana ja noudata säädöksiä: UPS TradeAbility ja UPS Paperless Invoice toimivat saumattomasti yhdessä ja auttavat sinua nopeuttamaan tullihuolintaa ja vähentämään jätteen määrää.

UPS Import ControlSM

Pidä kansainvälinen tuontiprosessi ja kauppalaskut aiempaa paremmin hallinnassa UPS Import Control -palvelun avulla. Sovita nopeus- ja hintatarpeesi, lisää näkyvyyttä saapuvien lähetysten jakeluketjuun ja nauti paremmasta yksityisyydestä toimiessasi ulkopuolisten lähettäjien kanssa.

Tutustu rahtivaihtoehtoihin

Yrityksesi voi olla pieni, mutta lähetyksesi voivat silti olla suuria. Katso, mitkä rahtipalvelut sopivat parhaiten yli 70 kg / 150 lbs painaville lähetyksillesi.

Aloita käyttö

UPS:n palvelut ja tekniikka auttavat sinua suoriutumaan tehokkaammin, kun hankit UPS-asiakasnumeron

Hanki UPS-asiakasnumero