Tulosta

Quantum View NotifyKatso kaikki seurantaratkaisut

Nappaa lähetyksesi päivitykset Ennakoivat sähköposti-ilmoitukset
sinulle ja asiakkaillesi

Mukaudu aikataulumuutoksiin ennen kuin ne muodostuvat ongelmiksi

Jos tarvitset lähetystilojen päivityksistä tietoja automaattisesti, valitse Quantum View Notify®. Nopean ja luotettavan UPS-palvelun lisäksi tarjoamme myös nopeita ilmoituksia lähetystesi tiloissa tapahtuvista muutoksista. Voit valita sähköpostiosoitteet ja tapahtumat (lähetys, poikkeus tai toimitus). Kun sinä tai asiakkaasi saatte tiedon näistä kolmesta tapahtumasta, vähenee tarve "missä minun tilaukseni on" -puheluille.

Koordinoi suunnittelua ryhmäsi kanssa
Tiedämme, että et työskentele aina yksin. Teemmekin sinulle ja henkilökunnallesi tai kumppaneillesi helpoksi jakaa lähetysten seurantaan liittyviä vastuita. Asiakaspalvelusi on automaattisesti tietoinen mahdollisesti myöhässä olevista lähetyksistä. Samaan aikaan talousosastosi tietää, milloin lähetys on toimitettu ja laskutuskelpoinen.

Pyydä ilmoitus tekstiviestinä

Saat lähetysten tilatiedot helposti myös matkalla ollessasi. Saat tekstiviestin, joka sisältää lähetysten uusimmat tilatiedot. Saat päivityksiä, kun lähetys toimitetaan perille tai jos se viivästyy. Voit saada tekstiviestin siinäkin tapauksessa, että haluat vain tarkistaa lähetyksen etenemisen.

Quantum View Notifyn tekstiviestiominaisuus asetetaan siirtymällä UPS-seurantaan, antamalla seurattavan lähetyksen seurantanumero ja pyytämällä tekstiviesti-ilmoitus. Sinua voidaan ensimmäisen tekstiviesti-ilmoituspyynnön yhteydessä pyytää vahvistamaan, että olet kyseisen matkapuhelimen omistaja.

Aloita käyttö

Rekisteröidy My UPS -palveluun ja aloita Quantum View Notify -palvelun käyttö.

Rekisteröidy My UPS -palveluun